Uppdatering..

Ja så var man lika dålig på att uppdatera igen då ;-)!!

så vad minns man av dem sista veckorna??


Förra Tisdagen var vi först på drakborgen med alla kusinerna och moster Pernilla, sedan tog vi med oss storkusin Rasmus hem och behöll honom över natten! Det är så himla mysigt att låna honoom, han lekte på med Erik och sedan hade vi myskväll med film och godis!

Förra Onsdagen var jag för första gången sen länge UT på krogen!! Jag och Moa åt först sushi hos henne, såg sedan satc-filmen och var sedan ut och röjde på rätt bra! Halv fyra lämnade jag stan, rätt glad i hatten! Men hjälp vad kul vi hade!!!
På torsdagen var jag på ljusparty hos Malin, lätt att göra va med pengar där ;-)!


I fredags var Erik hos Helené medans vi städade och grejade inför Jons 30-års fest på lördagen! Erik fick prova skrapad banan och det var inte alls någon hit! Men mysigt hade han, så skönt med barnvakt så nära! Tack Helené!

Och så var det så dags, kl 17 på lördagen gick startskottet! Blev en superhärlig kväll/natt, med massor av god mat, dryck och trevliga människor.. Och en hel del roliga lekar... ;-) Längesedan jag skrattat så mycket, ni som inte var där skulle sett när folket skulle "jucka korv", dvs dem hade en varmkorv bunden i ett snöre från midjan som skulle "juckas" upp och fångas med munnen!! ;-)
Vid tre for dem sista gästerna hem och då var man rätt matt! Erik sov hos mormor och morfar och kom inte hem förrän på söndag kväll! Tack för barnvakten än en gång!!!!

På måndagen fick vi oss en spontan middag hos Stefan och Malin, vi skulle ner och fika en sväng men fick mat oxå! Tackar!

I tisdags var vi ut till fam Andersson och träffa deras nya familjemedlem... En urgullig lite dobermannvalp som heter Bruno (han är ju brun så klart!)

Onsdagen spenderade vi i sommarstugan med föräldrarna, Jon och pappa la i båten och tog sig en premiärtur medan vi andra småplockade och donade!

Torsdagen spenderades med syster och lillkusin Wille på stan.. Han börjar bli så himla stor nu och låter som bara den, sååå himla mysigt!!

Nu har Erik  premiärbadat på sporthallsbadet! I Fredags åkte vi och Jenny O Liv ner för en härlig dag i solskenet (vilken har föranlett en bränd rygg på mig ;-) ) Erik och Liv tyckte det var så vansinnigt kul att bada och inte dög det med babypoolen heller utan den lite större barnpoolen skulle det vara så vi kunde plaska ordentligt!

Helgen har gått utan några större fadäser.. Lite hemmafix mm... 
Nu ikväll är vi bjudna på grillkväll hos Linnéas pojkvän Antons föräldrar så jag ska väl ta och sätta på ansiktet nu!

Vi höres förr eller senare!!

Lite bilder..

Kusin matar kusin!


Moster O Lillkusin

Från Jons 30-årsfest
Tidig kväll på 30-årsfesten...


Spike vill oxå ha öl!


See Ya!!!        
 


Kommentarer
Postat av: Prillan

Ja det var en himla lyckad fest ni ordnat :) Man tackar o bugar! Å Spike verkar ärvt husses öl-intresse?! ler



Pussa på prinsen från Moster!

2008-07-07 @ 23:31:00
URL: http://prillans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0