Fullt upp!!

JA det verkar vara så när man är tvåbarnsförälder ;-)!!
Det har knappt varit en lugn stund med dessa två små!

Petter är en riktig morsgris och vill helst vara i mammas famn hela tiden, och Erik kräver ju sitt han med så det är inte ofta man kan sätta sig ned och bara slappna av... Jon började jobba igen förra tisdagen så nu känner man att man lever!! Men kul är det iaf, så underbart att se hur dem båda utvecklas dag för dag, Erik säger nya ord varje dag och Petter blir mer och mer medveten hela tiden!!!

Ja det har ju varit en hel del dem sista veckorna så jag skriver inte allt så håll till godo med lite höjdpunkter...

Förra onsdagen for vi ut till stugan, första gången för Petter! Erik blev badad från båtkanten av morfar, vilket var
sååååå kul!

På torsdagen åkte vi och hämtade stora kusin Rasmus och han busade m Erik hela långa dagen, snacka om att det blev en rolig dag för EckePecke!!! Tack för hjälpen Rasmus!

Det blev middag m "flickvännen" Ida och Maria på fredagen... Dem hade verkligen saknat varandra och satt bland annat och kramades i fåtöljen :-)!

I onsdags fick vi besök av Stefan, Malin, Filip och lille Johan. Blev en "lyxmiddag" m pizza, Erik och Filip leker så himla bra fast det skiljer två år mellan dem! Tack för dem fina presenterna!

På torsdagen skulle jag och barnen åka in till kusin Wille m familj och leka lite.. Syster var snäll och erbjöd sig ha Ecke så att jag kunde få gå ner på stan och utöka garderoben lite (vilket behövs efter att ha varit i gravid i typ "två år" ). Kusinerna hade superskoj och vi har insett att Erik nog måste få en rutschkana, som dem åkte i den! Tack för hjälpen syster!!!

Nu i helgen har svärmor Agneta varit här.. Igår blev det en tur till Galtström med henne, Jons Mormor Elsa och svägerskan Lotta m maken Lars och kusinerna Mattias och Daniel! Vi åt en smaskig lunch och Erik fick titta på kossor mm...
Nåt stort hände oxå igår, Petter gav ifrån sig sitt första leende!!! Och det var sååå sött så!!

Idag tog jag, Agneta och småttingarna med en promenad till tunet och fikade och Erik for runt och tittade på allt spännade med farmor hack i häl! :-) Tack för hjälpen i helgen Agneta!!

Så nu har ni äntligen fått en uppdatering och jag ska försöka vara lite snabbare med dem fram över!

Ha det bäst så länge!!

Lite bilder...

Vår härliga lilla badkille!
Myser m mormor...
 Båttur m morfar!
Kusinerna!

Kraaam!

Fam Hessler/Haster på besök!

Omtänksam storebror!

Trött...

Killarna m farmor!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh vilka fina bilder :) Ecke får GÄRNA komma å vara med oss nån fler dag, vare sig mamman vill göra ngt eller bara vara med lill-sötisen! Wille tyckte det var SÅ kul! KRAM BigSis

2009-07-14 @ 10:04:07
URL: http://prillans.blogg.se/
Postat av: Louella

Förstår att det är fullt upp med två små! Ni gör det toppenbra!! Petter är ju såå söt, ska bli kul att få en närmare titt på fredag! Kul för Malte att få träffa Ekke oxå ;-)



Kram!

2009-07-14 @ 10:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0