Varmt..

Sitter och tittar på sonen som leker i babygymmet, det är så in i bomben varmt hos oss, tur att vi köpte lamellerna annars hade vi blivit kokta här!

Veckan har vart lugn, var på stan med mor och systrar i tisdags ,och en grining Erik, blev inte så länge pga honom men några fynd på polarn vart det och en ny mössa och tyg till gardiner av mormor, TACK!...
På onsdagen var mammorna här  på lunch och så tog vi som vanligt en promenad. 
Igår var vi hos Maria och Ida, Jon har vart tvungen att jobba i ett par dagar och en annan klarar ju sig inte själv än (en aning less på ryggen nu) så Maria är så himla snäll och hjälper mig TACK!,

Var jättesnorig igår och trodde att det kanske var allergi, men nej, fick feber på eftermiddagen så nu är man förkyld, suck! Hoppas jag inte smittade er Maria och Ida!!... Thomas och Madde skulle egentligen kommit och grillat ikväll men det får bli en annan gång, synd då jag längtar efter min goa Lukas!!

Annars väntar jag mest på ett samtal från syster, vill att kusinen ska ta och komma fram nu och hon har inte uppdaterat bloggen idag så vad vet man ;-)!
image9



See Ya!


4 månader!!

Idag är Erik 4 månader! Helt otroligt hur fort det har gått, tyckte det var alldeles nyss värkarna startade och man satt i bilen till BB...
För att fira så fick han idag smaka lite mat för första gången, så jag ställde mig och gjorde palsternackspuré till min lilla plutt! Och wow vad spännande det var.. Han grimaserade en hel del men ville hela tiden ha mer så det blev verkligen en hit!
image7

Helgen blev som sagt ganska lugn, Maria och Ida var här på lördagen och vi mammor for ut till bergeforsen på bytesmarknad medans Jon var hemma med dem små.. När vi kom tillbaka tog vi en rejäl promenad och sedan lite grillning!
Igår gjorde vi väl inget speciellt alls, Jon donade på här hemma och jag tog en sväng in till mor o far men annars njöt vi bara av solskenet!

Idag har vi vart på bvc på föräldragruppen, passade på att väga lilleman och han var inte så liten längre... 7550g och 65cm lång, en riktig biff!! ;-)

Nu ska vi titta lite på tv innan vi nattar, ha det bäst!

See Ya!

Blev det sommar eller???

WOW vilket väder!!
Jag har redan lyckats få färg, vilket är helt otroligt då jag brukar vara likblek året om...

Igår kom Madde och Lukas hit så vi tog en promenad i solskenet och sedan ville Lukas leka lite ute så mammorna fick ta sig en fika och snacka lite strunt på uteplatsen! Vi tog även en tur till barnens hus där jag fyndade en gåstol till halva priset, så Pernilla du behöver iinte skaffa nån sån heller ;-)!!

Erik sov så himla bra igår på dan, och när kvällen kom tyckte jag att han verkade trött. Men nähä du Tji fick jag! Jon la ner honom i sängen, då börjae han skratta och jollra som bara den, inte skulle han sova heller. Så klockan var nog tio innan lilleman slocknade för natten..

Imorse fick jag vakna till något så underbart som "bebisprat", Erik låg och hade en massa olika ljud för sig och pratade med diverse nallar och sängkläder mm. Då blev mamma lycklig, kan man må bättre?!

Annars har dagen varit lugn, Jon har donat på med all möjlig renovering och jag har tagit inte mindre än tre promenader mer Erik, känns så skönt i ryggen när jag  promenerar, blir liksom mjuk...
Imorn kommer Maria och Ida hit så ska vi mammor ta en snabb tur till bytesmarknaden i bergeforsen medans Jon ska ha hand om TVÅ förhoppningsvis sovande bebisar;-)!

Blir nog en lugn och beskedlig helg, syrran bloggade lite om att hon kanske skulle titta ut och "snusa på Erik"..
Skriver väl av mig när det hänt nåt intressant!

See ya!!

Grilltider!

Äntligen äntligen äntligen!!

Idag tog vi fram grillen! Stefan och Filip skulle komma förbi en sväng så jag föreslog grillning, Stefan tog med fläskkarré och jag gjorde potatisgratäng mm. GU VA GOTT!!!
Annars har det varit en ganska lugn dag i solskenet, en "familjepromenad" och en kaffe på uteplatsen bland annat. Erik har sovit massor idag, och det var skönt för gårdagen var ingen dans på rosor...

Så här började onsdagen. Jag och Erik skulle iväg och träffa mammor och barn (vi är några från föräldragruppen som träffas varje vecka) för en promenad och lunch.
Det startade bra, han somnade direkt i vagnen men sov bara en timme, så när vi väl skulle hem fick han en skrikattack som knappt gick att få stopp på.
Han somnade till slut i bilen men sov bara c:a tio min så det blev en till prom hemma.

Efter en kortaresovstund bar det iväg till radiogatan för att fira Linnéas 18-års dag!
Massor med folk och god mat! Men såklart grin från sonen, som tur var blev det bättre när "morbror" Peter tog över en stund så jag fick äta lite av mammas SMASKIGA pajer och  tårta!!! Yummy!
Sen fortsatte grinet och vi fick till slut bege oss hemåt efter många tappra försök av diverse familjemedlemmar att lugna ner sonen...
Väl hemma sov han hela natten som vanligt!


Men men det var ju trevligt att träffa alla iaf! Och Linnéa fick en toppen dag! Och massor av fina presenter.  Grattis än en gång stumpan!!!

Imorn kommer Madde och Lukas hit och hälsar på en sväng, annars blir det nog lugnt..

Skrivs snart igen!!!
See Ya!!

Erik..








Måndag igen (inte för att det gör nån skillnad ;-))

Hej igen...

VILKEN NATT!! (Igen)....  Erik somnade halv nio igår, vaknade sex och åt, somnade sedan om och jag blev tvungen att väcka honom halv elva!!!! Maria och Ida skulle komma hit för en promenad kl elva så han behövde ju äta innan.
Vet inte vad som hänt nu när han helt plötsligt sover hela nätterna, trodde det var en tillfällighet men efter två veckor verkar det vara här för att stanna ett tag! Vilkket är jättevälkommet!

Idag har Jon nästan hunnit göra klart alla dörrar på övervåningen så att de är vita och fina, snacka om att det gör skillnad! När dem är målade är ingenting uppe som när vi köpte huset, finns inte ens en enda liten list som vi inte gjort nåt åt. Börjar kännas som ett riktigt hem och inte som en byggarbetsplats längre, SKÖNT!

Imorn blir "lillnéa" bara Linnéa, hon fyller myndig och kan man ju inte kalla henne liten längre, så då blir det kalas på radiogatan. Oxå blir man utan bebis ett par timmar, brukar inte ta lång tid innan en moster eller mormor plockar honom av en! Fast det är ganska skönt med en liten vilopaus för armen ibland.

Lägger väl upp en bild till på lillen..

Håll tillgodo!
image7

See ya!

Sushi!!!!

Hej hopp!

Idag har jag gjort sushi till ett helt kompani tror jag :-)!  Maria Och Kent skulle komma hit med lilla Ida och äta lite till lunch så jag tänkte att "det är lika bra att jag gör ordentligt"! Nog blev det tillräckligt alltid...
Pernilla har fått till middag och mamma, pappa och Linnéa med ;-)

Det blev iaf en väldigt god och trevlig lunch, Ida och Erik skötte sig utmärkt och föräldrarna med ;-) !
image5

Ida och Erik på bra humör!!


Efter det for vi iväg och införskaffade en födelsdagspresent till Linnéa, hon fyller 18 tisdag.. Osså var vi och lämnade gamla bilbarnstolen till Pernilla. Vi har fått låna den av Thomas och Madde  !TACK!  och nu ska den vidare till kommande kusinen.

Nu kommer mor och far för att äta en GOOOD middag!

See Ya!

Nybörjare!

Hej hej!

Så nu börjar jag oxå att blogga...
Känns som att det var på tiden ;-)

Ska försöka underhålla den här bloggen ordentligt så välkommen och kika in då o då!

Erik är nu 3 ½ månad gammal, äntligen börjar man få lite tid för sig själv igen.. Han sover hela nätterna och är mestadels glad på dagarna så vi är riktigt bortskämda (ta i trä)!! Tyvärr har min rygg lagt av så jag klarar inte av att lyfta honom så Jon är pappaledig ett par veckor tills jag blir bättre.


Idag har vi vart och shoppat lite till huset, och tagit en sväng till syster/moster Pernilla som bara blir tjockare och tjockare. Nu får den lilla krabaten komma ut så vi får köpa lite söta kläder ;-). Erik fick ett par urgulliga skor med sverigemönster av moster! Sedan skulle vi åka förbi mormor oxå men där var det ingen hemma... Så då blev det hemfärd.


image1
Här är vi alldeles nybadad!

Så det får bli allt för idag..

See ya!!

// Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0