God jul & Gott nytt år!

Hoppas alla får en härlig jul och nyår...

Jag lär vara ungefär lika dålig som vanligt på att uppdatera, men den här gången beror det mycket på att bredbandsbolaget har sjabblat till det för oss så vi blir utan internet from imorn och sedan minst tio dagar framåt...
Så alla ni som har min bredbandsmail, glöm den så återkommer jag med en ny, när vår nya leverantör fixat till det!

Lite hur vår senaste vecka varit..

Förra måndagen var "sekten" här... Vi hade som vanligt en mysig dag m promenad och lunch. Sen på kvällen lämnade dem vuxna sektmedlemmarna dem små hemma och begav sig till "stora staden" för lite bowling och gott käk!
Vi hade väldigt kul, så jag vill skicka ett tack till mina vänninor för en riktigt härlig kväll! Tyvärr kunde ju jag inte bowla så mycket men jag är en j-vel på att äta god mat istället! ;-)
 
I tisdags var det "bad" för mig så Erik var "som vanligt" hos mormor! Tack för barnvakten nu igen mamma!!

På onsdagen var det dags för sista babysången för i år så Maria och Ida kom hit och vi tog en promenad till den.. Och en ännu större händelse... Polarn WILLIAM fyllde 1 år!! GRATTIS!

I Torsdags hade jag och Maria bakningsmaraton! Vi bakade inför dem kommande födelsedagarna, 6 olika sorters kakor, muffins, kärleksmums och bullar blev det! Duktigt va!! Och Ida och Erik lekte på som vanligt! Ett stort grattis till den andra stora kompisen i gänget (som för övrigt dragit iväg ända till Canada över jul)  LIV som fyllde 1 år just denna dag!

Erik var hos moster Pernilla och kusin Wille på fredagen medans jag var på "badet", och efter det blev man bjuden på lunch oxå! ;-) Tackar tackar!

I lördags var Ida och Erik hemma med Jon medans jag och Maria for ut till Timrå och tittade på när dem fick stryk.... Suck! Trodde väl ända att dem kunde ta sig i kragen när jag väl var på en match ;-)!

På söndagen var jag, Maria och våra småttingar i kyrkan m babysången.. Erik och Ida var så söta som två små tomtenissar! Och dem var såååå duktiga, satt stilla i våra knän hela tiden medans vi sjöng!

Igår var vi och lyssnade på "lillebror", Erik såg lite fundersam ut och förstod inte alls vad det var som dunkade på i mammas mage.. Sen var det dags för veckans "sektträff", denna gång hos Maria och Ida. En väldigt god thaisoppa till lunch och promenad som vanligt blev det! Tack Maria!

Idag har jag varit på "badet" och Erik hos mormor. När vi skulle hem kom moster Pernilla med alla kusinerna som skulle julpyssla hos mormor..

Och slutligen så vill jag passa på att gratta världens sötaste flickvän som fyller 1 år imorn! Grattis go-Ida önskar vi allihop!

Nä nu ska jag upp och titta lite på tv och trycka i mig lite popcorn! 

Några bilder...


Maltetaxi!
Jagis runt bordet!
Kram kompis!
Söta va!

Vi får som sagt se när vi "skrivs" igen, ha det så bra i jul allesammans!

Kramkram!!

RSS 2.0