Ulvön!

Hej hopp!

I helgen har vi vart på Ulvön med hela tjocka släkten! Vår kära moster Anette smet iväg i våras och gifte sig med sin Mats så vi for allihop över till min Kusin Peders sambo Catarinas mammas vandrarhem ;-) (det blev en lång beskrivning ;-) ).. Peder och Catarina hade lyckats lura Anette och Mats så dem hade ingen aning om att vi skulle komma allihop! Mycket god mat och en trevlig helg fick vi, tyvärr var lille Wille förkyld så mamma Pernilla hade inte fått sova så mycket natten innan... Ett stort tack till kusin Peder m familj som ordnat allt så himla bra!

Veckan i övrigt:

Vi var ju som sagt bjudna till Antons föräldrar i måndags... Vilket var Jättetrevligt! Maribel och Peder hade gjort grillat för en hel bataljon, och smaskigt var det! Kl var närmre två när vi släpade oss hemåt med en sovade bebis i vagnen (tur att dem bor nära ;-) )... Tack för en trevlig kväll!!

Tisdagen blev en "fixa bilen" dag, jag skrubbade, putsade och dammsög som aldrig förr, j-klar vad bilen blev ren!! En liten fikapaus fick vi oxå när våra supergulliga grannar Sture och Maj-Lis bjöd in oss en sväng...

I onsdags var vi barnvakt till världens sötaste lille Wille, Pernilla och Peter hade lite att påta med i trädgården så vi fick hoppas in som nanny´s! Fick även lite assistans av Helené under en promenad. På kvällen kom sedan fam Nilsson/Lundström ut och grillade med oss! Tyvärr så smittade nog kusin Erik ner kusin Wille med sina förkylningskusar, så det var nog vårt fel att Wille var sjuk i helgen.. Sorry!! Men nog var det mysigt alltid att få rå om honom en hel dag!!
 
En sak som jag lärde mig under torsdagen var att vi har en väldigt jobbig gräsmatta att klippa! Fastän vi har köpt en ny gräsklippare så tog det två timmar! Fy för sluttande trädgård, snacka om att man hade träningsvärk ;-)!!


Lite bilder från veckan...

Erik o pappa väntar på att överraska "gammelmoster"!


Glasspaus! Mormor, Rasmus och Anton mumsar!


Pernilla med!!


Peder m kamera såklart!!



Bus m moster Linnéa!



"Ska man kalla det här för strips?"
Kusin Rasmus ser lite skeptisk ut!!


"När ska jag få mat då?"


Vi höres och skrives!!


See Ya!

Kommentarer
Postat av: Prillan

Ja WIlle tackar för en mysig dag hos mostern! Tror nog inte det enbart var kusins fel att han blidde förkyld... Å vilken mysig helg vi haft på ön :)



Nu ska vi ringa försäkringsbolag... se va kalaset slutar på :(



Kramis Sis

2008-07-15 @ 16:54:27
URL: http://prillans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0