Krassliga..

HEJ HOPP!

Här är vi lite hängiga... Erik och jag har varit dåliga i några dagar nu men är på bättringsvägen..

Förra veckan var en upptagen vecka from tisdagen dvs, Erik har fått umgås med diverse barnvakter ;-)..

Tisdag: Erik fick vara hos mormor medans vi röjde och donade, vi fick hjälp att laga fasaden för ett tag sedan så jag målade lagningarna medans Jon röjde upp allt skräp på gården, sen hann vi med en hel del annat oxå, det var helt enkelt en mycket produktiv dag :-)! Tack mammsen för hjälpen!
 Måla måla...
En aning med skräp som skulle sorteras och slängas!


På onsdagen var vi först på babysång och det var såå kul tyckte lilleman, sen på kvällen kom morfar och var barnvakt medans jag gick på bio med Pernilla.. Vi såg MammaMia, Wow vilken "måbrarulle"!! Har du inte sett den så GÖR DET!
Det hade iaf gått jättebra för morfar, Erik skötte sig bättre med honom än med oss så jag tror att morfar får börja komma hit varje kväll! ;-)  Tack så mycket Pappa!!

Sen var det röjningsdax igen... Helene var barnvakt ett par timmar på torsdagen så att vi hann med lite då oxå, bla hann jag måla om garageporten, vilket verkligen behövdes! Tack Helené för hjälpen!!!

Fredagen blev lite lugnare, syster och systerson a'la minivariant kom och hälsade på. Så det blev lunch och prommis tillsammans...

Röjning.... Japp på lördagen var vi igång igen, pappa och Jon for ett antal svängar på tippen, jag klippte gräs mm och Linnéa var barnvakt! På kvällen grillade vi allihop och Linnéas kille Anton kom oxå.. Men ingen mormor, hon var i storhogna m sina "pantertanter"... Tack så hemskt mycket min härliga familj för hjälpen!

Men... Så i söndags vände vår produktiva vecka.. Både pappa och jag kände oss lite hängiga på lördag kväll, så på söndag då vi egentligen skulle åkt till stugan och tagit upp båten blev vi dåliga istället och det har som sagt hållt i sig tom idag.. Suck!

Hoppas bara vi är pigga till helgen då hela mitt jobb ska komma hit (håller tummarna)!!

En liten resehälsning till mor och far som åker till Mallis till helgen! Ha det så skönt nu! Jag hoppas vi hinner förbi innan ni åker (vill inte smitta ner dem)...

Kan man äta den här??
Hoppahoppa!!
Nu när jag kan stå ska jag göra det HELA TIDEN!!


Kram på er alla glada!!

Längesedan nu...

Oj vad jag har vart dålig på att uppdatera!

Jag kan inte ens börja gå igenom allt som hänt så vi får lixom ta en nystart härifrån ;-)!
Några viktiga detaljer är dock att sonen fått sin första tand, börjat krypa och ställer sig upp själv nu så lite har det hänt iaf!

Jag lägger upp några bilder som ni får kika på så länge så LOVAR jag att uppdatera bättre i framtiden...

Erik och LukasErik och vår gudson sötnosen Lukas! Är dem inte såååå söta!!

Med polarn Filip!

"Jag har så mycket fina leksaker"!!

Varför springer inte du runt??"Varför springer inte du runt för??" Erik väntar på att kusin Wille ska börja springa oxå...

Uppdatering kommer!!!

See ya!

RSS 2.0