Längesen nu!

Ja jag vet, det tog lite för lång tid den här gången ;-)
Men nu så..

Så vad har hänt hos oss då??


Förra fredagen... (Långfredag)
Lillasyster skulle ha party hemma (hon fyllde 19 den 15/4) så mor o far fick fly fältet och kom ut til oss istället och grillade.. Självklart hann dem hjälpa till lite oxå, mamma påtade i rabatterna och pappa fick vara barnvakt! Tyvärr blev dem båda hängiga på kvällen men vi hade trevligt ändå!

Påskafton:
Det blev en dag av familjebesök(och påskäggsutbyte)... Först for vi till syster och svåger, där blev vi bjudna på fika och småkillarna fick leka litegrann.. Erik fick en jättefin polarnpyjamas av dem i sitt påskägg, tack så mycket!
Sen bar det av till skönsmon där dem tyvärr inte var friska ännu, i det påskägget fanns det hink och spade och nya fina vantar! EckeTackar o bockar!!
Till sist så for vi ut till sörberge och farfar Bosse, en snabb fika där oxå och sen bar det av hemåt igen..

På söndagen tog vi först och grillade korv i öppnaspisen på uteplatsen, MUMS tycket Ecke! Sen kom farmor Agneta ned från Östersund och stannade tills måndagen! Farmor fick vara barnvakt en stund så att vi kunde fara och handla alldeles själva utan barn (ja iaf barn utanför magen).. Oj vad mycket enklare det var! ;-)
Sen blev det grillat till middag, nu när den äntligen är ute ur förrådet så ska vi utnyttja den väl!

Det blev ännu mer korvgrillning på måndagen, Agneta for och hämtade Jons lillebror Johan som sovit hos Lotta o Lars och vi hade en mycig lunch i solen tillsammans..

Förra tisdagen var vi hos barnmorskan igen, allt såg som vanligt bra ut, lite nya förmaingar om att ta det lugnt bara.. Sen kom min "låtsassyster" Anna hit, vi har inte träffats på jättelänge så vi hade en hel del att surra om!

I onsdags Kom Maria och Ida hit en sväng, tyvärr mådde inte Erik helt bra men dem lyckades leka så bra ändå! Och mammorna lyckades otroligt nog fika lite oxå;-)
Sen var vi bjudna på födelsedagsmiddag, Linnéa hade gjort flera jättegoda pajer och två smaskiga tårtor! Grattis än en gång stumpan! Tyvärr kunde vi inte stanna så länge då Ecke blev ännu lite sämre.. När vi kom hem så visade det sig att han hade nästan 40 graders feber...

Det blev en "inte sova alls" natt natten till torsdag och pappa Jon fick ta en halvdag på jobbet och komma hem och hjälpa till istället! Men lilleman piggade på sig ganska bra och var mycket bättre till kvällen! Och det var tur det, för Ida kom hit en liten stund och ville ju såklart leka med sin "pojkvän"...

I fredags kom mamma hit och tog hand om Ecke och jag for på rehab som vanligt, tack för att hjälp mamma! Lite senare på eftermiddagen dök Sara och Oscar förbi, blev lite blöjkris under dersa promenad och då låg vi ju lägligt på vägen! Tyvärr så sov Erik när dem kom så killarna kunde inte leka nåt..
På kvällen kom Linnéa och hennes kille Jonathan ut för en grillkväll och även sova över.. Vi hade så trevligt så!

Barnvakter var vad dem sedan fick agera på lördagen.. Vi tog oss an uppgiften att göra en gipsavgjutning av min mage, vilket gick riktigt bra! Så mycket mer än det hann vi inte, tog en bra stund! Tack för hjälpen syster!

I söndags fick vi besök av Pernilla och Wille. Blev en grillkorvslunch i solen och Erik tog med moster på diverse strapatser på gården, själv agerade jag gungsvingare åt Wille (vilket var sååå kul tyckte han) och fotograf!
Sen skulle killarna sova, syster fick ta en prommis med min son då han vägrade sova, kusinen däremot somnade så snällt så! Efetr det fick jag lite välbehövd hjälp i bebeisrummet av Pernilla så nu börjar det arta sig ordentligt! Tack för en trevlig dag & hjälp syster!

Måndagen blev en lugn hemmadag, fogarna hänger inte riktigt med längre sen min lilla "incident" i trappen så jag får helt enkelt ta fler hemmadagar nu! (Är ju faktiskt inte såå långt kvar)

Igår var vi på babysång, självklart var ju mormor med oxå, så hon tog en prom m Ecke och jag tog bilen.. Sen for jag direkt till rehab och mamma gick hem m lilleman och donade på lite här hemma åt mig medans han sov!
Snacka om att det är guld värt med en familj som ställer upp hela tiden! Tack familjen för allt!

Idag är det ännu en hemmadag, Ecke sover så jag får lite "egentid" nu! (Då är det ju smart att sitta framför datorn;-)

Vi får se vad veckoslutet bjuder på, kanske en liten dejt med "flickvännen" Ida? Mamma Maria kommer hem från Portugal idag så vi får väl se vad hon orkar med... Annars blir det nog en lugn helg, svågern fyller år på söndag så då blir det tårtkalas iaf!

Ha det bäst allesammans!!

Pics...

  

  

  

 

  



 

     

Kommentarer
Postat av: Prillan

Tack själv Yster! De va kul att umgås hela dagen & framförallt att kusinerna fick umgås :)



KRAMIS

2009-04-23 @ 13:15:34
URL: http://prillans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0