Keeping up the good work...

Jajamensan! Här fortsätter man vara duktig med uppdateringarna... :-)


Ja det blev en sväng till Matfors i fredags för att hälsa på våra gamla grannar Stefan och Viktoria. Vi fick en trevlig kväll med god mat.. Barnen lekte superbra ihop och Erik somnade så gott i bilen på vägen hem..

I lördags blev det att dona på hemma och på kvällen kom Linnéa och Linus hit och käkade middag med oss. Vi har tagit bort alla buskar vid uteplatsen och är nu på god väg mot ett stort fint utedäck!!

Söndagen blev oxå en "donar dag" och den kvällen fick vi besök av den Pernilla, Peter och Wille! Mysigt för kusinerna att träffas och leka lite! Syster hade varit snäll nog och lekt "personalshopper" åt Petter när hon var i Sthlm förra veckan så hon hade med sig superfina kläder från Esprit till honom som han kan ha på namngivningen om några veckor.
Ska bli spännande att se vad hon hittat den här veckan då det var dags att hitta nåt åt Ecke! :-) Tack för hjälpen systeryster!

6 kg och 59 cm lång! Nä det är ingen liten kille man har fick jag klart för mig i måndags på vägningen! Men han var fin och proportionelig och låg på den övre kurvan på allt. Efter lunch kom Jenny med Oliver och Elliott på besök.. Erik och Oliver hade så kul så och det blev bestämt med en till dejt dagen därpå...



Vill passa på att skicka mina tankar till en vän som har det väldigt jobbigt just nu!
Jag finns här för dig och de dina!
                                                                                             


Som sagt så blev det en lekdejt även igår och killarna körde på i hundra knyck och lugnade inte ner sig förrän det var sovdags för Ecke... Jenny och jag hade fullt upp med alla fyra småpojkarna och funderade på vad sjutton man gjorde innan man fick barn.?. ;-)
På kvällen tog jag och Jenny en välbehövd promenad och ska verkligen försöka göra en vana av detta för åh vad skönt det var att få komma ut utan barn en liten stund! Så klart att det är underbart med ♥barnen♥ men man behöver en liten andningspaus ibland ;-)!

Idag har mamma varit här och tagit hand om båda småttingarna medans jag varit på mvc en sväng. Tack för hjälpen mammsen! Efter lunchen kom Helené hit och tog promenad med mig och killarna.. Och nu ikväll har mor och far varit här på snabbvisit!


Imorgon kommer Anna och Ingrid på besök och sen ska vi till syrran och äta kräftor med dem och fam Sjöholm! Längtar verkligen till det, ska bli sååå gott med kräftor!!

Nu ska jag ta en dusch med min minsta prins och sen ska jag krypa ner i sängen och hoppas på bättre sömn än natten till idag... Två gnälliga pojkar hela natten *pust* det känns på att ha två små barn ibland ;-)! Tur att dem är så söta och goa ändå!!!

Ha´de!!

Ska börjas i tid med bilintresset!!

Hjälper pappa att röja!

Buskusinerna i full action...

Kan det lysa mer go-bus om Wille??

Jenny kan det där med att göra flera saker samtidigt!

Nu var jag väl snabb ;-)!

Imponerande eller hur!!! Så här snabbt har jag inte uppdaterat på lääääänge!! :-)

Så vad har hänt den senaste veckan??

I måndags fyllde som sagt min käre far 60 år! Stort GRATTIS I EFTERSKOTT!
Innan det var dags att bege sig till födelsedagsbarnet så kom Maria på snabbvisit (man måste ju dem chanser man kan att ses nu när hon jobbar igen), en snabb kaffe blev det för att fira henne som oxå fyllde år, (dock några år mindre ;-) 36 för att vara exakt!) Stort GRATTIS även till dig stumpan!!

När det började närma sig sovdags för den lite större sonen så for vi in till skönsmon för att jag skulle kunna hjälpa till lite medans han sov, men det blev nog snarare tvärtom.. Linnéa och hennes kille Linus fick ta hand om honom och Petter så jag hann väl med att hjälpa till lite iaf. Det kom MASSOR av gäster och till slut fick jag känna mig behövd och Pernilla och jag agerade kökspersonal under kvällen, vi hade gjort några pajer var som vi hade med oss plus att mamma hade kämpat på med massor av god mat! Jon for hem med Erik i sovtid och jag blev kvar med Petter ända till elva.. Det blev en lyckad 60-års dag och pappa var mycket nöjd! Han fick tonvis m presenter oxå, vi systrar köpte ett ekolod till honom och från barnbarnen fick han ett presentkort på Mezoyo!

Tisdagen gick i ett betydligt lugnare tempo... Jag for in till mamma för att käka lunch och ta en promenad, väl där så var "mamma Ingrid" på besök så vi fick prata lite minnen oxå, alltid lika mysigt :-)!

I onsdags var jag bara hemma och donade på dagen, tog en lång promenad m killarna och Erik sov i nästan 3 timmar så jag hann både städa hela huset och tvätta en massa...
På kvällen for vi bort till Maria och Kent (och IDA såklart) för att hjälpa till att äta upp tårta sen måndagen ;-)! Det märktes verkligen att dem små saknat varandra och dem lekte på en bra stund! Tack för fikat Maria!

Igår kom mamma och Ingrid hit för att hjälpa mig plocka alla vinbär som jag har på gården, om jag ska göra det så blir det helt enkelt inte gjort ;-)! I gengäld bjöd jag dem på sushi och det blev till och med matlåda åt dem och åt pappa, vilket han inte grät över precis;-)!

Den här dagen såg ut att bli riktigt fin, Erik och jag har varit ute och gungat på morgonen så jag trodde att jag skulle kunna fixa lite på gården när han sov, men tji fick jag... Nu regnar det som bara den istället .... Ikväll ska vi iaf till våra gamla grannar Stefan och Viktoria och grilla. Ska bli kul att ses, vi har inte träffats på flera år...

Vill även passa på att gratta min älskade man om har namnsdag idag! Grattis älskling!

Nu ska jag koka lite kaffe och bara ta det lugnt en stund medans killarna sover!

See ya!

Bilddax...

Snacka om "Emil"!

Faderns 60-års dag

 

  
 

-------------------------------------

Mormor har fullt upp m ALLA barnbarnen!

Sushi var mycket uppskattat!

Hej igen!

Long time no see!!!!

Ja det är ju inte ens någon idé att försöka berätta allt som hänt dem senaste veckorna... Har ju varit ännu sämre än vanligt på att uppdatera... Så vi kör en nystart from nu och hoppas på bättring!

Petter är nu 8 veckor gammal och "pratar" och skrattar som bara den, han vill gärna "stå upp" och är en väldigt vaken liten kille! Erik är en stolt storebror som tar hand om lillebror och ser till att han har sin napp :-)! Spike har opererats ännu en gång, denna gång så fick han ta bort en klo som han brutit... :-(

Men istället för en massa text så blir det ett helt gäng bilder så får ni en idé om vad som varit.. Håll till godo!!!

   
 Fått en cykel av mormor o morfar!!! Fin va!
  Goungen Johan!
 Filmtajm me Oliver..

Vi har varit hos farmor Agneta i östersund!!
Vi var bla på Frösö djurpark..
    
   


Med IdaPida!
 

Middag m La familia Nilsson-Lundström..
  
  



Skickar ett stort GRATTIS I FÖRSKOTT till min käre far som imorn måndag 17:e Aug fyller 60 år!!



 

RSS 2.0