Sjuka...

Hej hopp!

Så vad har hänt sen sist??

Förra tisdagen.... Jag var som vanligt på "badet", träffade först min sjukgymnast och fick nu kryckor, suck, ja ja då har jag ju iaf lite stöd så jag kan gå nån prom, inte riktigt vad jag hade hoppats på den här gången... Eriks kära mormor kom hit och Maria o Ida med så gick dem allihop ned på babysången när jag for iväg.. Erik hade som vanligt tokkul m alla kompisarna och hittade en "morfar" som var där med sitt barnbarn och som lilleman är så blev ju han en favorit :-)!
Tack så mycket för hjälpen mor!

På onsdagen for jag o Eckepecke bort till Malin och Filip, ja Stefan var ju faktiskt oxå hemma ;-)... Där fick vi mumsiga semlor, barnen fick leka och jag o Malin fick sitta och prata lite "tjockis"grejer ;-)!
På natten mot torsdag blev däremot Erik dålig så torsdagen blev rätt så händelselös, egentligen skulle Linnéa kommit ut och sovit över men vi skippade det så inte hon oxå blev sjuk... Jon skulle däremot på "kickoff" m jobbet, men dök upp kl åtta hemma till min stora förvåning!

I Fredags var Erik hos Maria och Ida medans jag var på rehab, sen åt Maria o jag blodbröd m fläsk, MUMS! Ja ja ja jag vet att i stort sett alla andra tycker det är asäckligt men jag ÄLSKAR det :-)! Tack för hjälpen Maria!!
På kvällen så tog taxi Emma och hämtade upp några mammor från "sekten" och mötte upp resten på tandoori för en mycket trevlig middag! Var längesedan jag skrattat så mycket, efter middagen fortsatte vi vidare till O'learys där vi blev kvar ett bra tag och hade sååå kul!
Tack kära "sektmedlemmar" för en underbar kväll!

På Lördagen skulle storasyster m karl o minison komma ut för en bastukväll, så först for jag o hämta upp den lilla systern då hon blev sugen på att vara med, sen for jag m maken på maxi.. Man får passa på när man har barnvakt, är inte riktigt lika enkelt längre att ha med Ecke! (Hur ska det då gå m två????)
Sen kom resten av gästerna och vi hade en väldigt trevlig kväll, Erik och Wille fick leka tills Ecke stupade och sen blev det bastning för mammor o moster... Vi dåsade av ganska rejält efter det så när Jon och Peter kom upp från sin bastning tog kvällen slut, till karlarnas förtret, dem var ju i högform då! ;-) Tack för en trevlig kväll "la familia"!!

I söndags skulle jag, Pernilla o mamma åkt på södra på spa, men jag blev dålig natten mot söndag så vi sköt upp det för andra gången...
Måndag... Sjuk...
Tisdag.... Sjuk...
Tror ni min son är någe uttråkad eller?? ;-)

Jag var iaf frisk igår men tror ni inte på f-n att det var Jons tur då?? Jo då, så jag o Erik tog en av våra minipromenader (typ 500m långa) bara så att han ska somna och sedan fick jag helt enkelt stå ut m lite ont och lät honom åka lite pulka, tycker ju så himla synd om honom efter dem här tråkiga dagarna!

Men imorn ska han få åka till mormor så jag kan åka på "badet" och i helgen får vi väl se vad som händer, blir det finväder så kanske vi tar en tur till hobergstugan och käkar lite våfflor (ska tydligen finnas en kortare stig dit och kryckorna får följa med såklart ;-) )

Ha det bäst!!

En av våra uttråkade killar!! ;-)
Och den andra såklart!!

Hola!

Hej hopp alla glada!

Vilken vecka det har vart, fullt upp som vanligt!

Tisdagen: jag var på gravbad och Erik fick hem mormor hit... Och snäll som hon är slet hon som ett djur när hon var här! Hon städa och fixade så det var så fint så på kvällen! Tack så hemskt mycket mammsen!!

På onsdagen for vi bort till Maria och Ida och blev bjudna på lunch och barnen lekte på..

Torsdagen spenderades oxå i Ida och Marias sällskap men då for vi bort till Ingela o hennes lilla tjej Marie som är ett par månader äldre än våra små.. Oj vad dem lekte! Dem hade sååå himla roligt tillsammans! Sen skulle jag försöka ge mig på en promenad hem.... Gick inge vidare så nu blir det extremt korta svängar när jag väl ska ut, men huvudsaken är att vi kommer ut i friska luften då o då!! :-)

På fredagen var det som vanligt dags för rehab igen så då fick Erik ännu en gång fara hem till mormor!

I lördags for vi till Jons syster Lotta för att fira henne, hon fyllde precis som min syster 5 år från 40 i torsdags! ;-) Erik fick oxå träffa sina kusiner Mattias och Daniel och leka lite, åtminstonde m den större, Daniel är ju bara 6 mån så det är fortfarande lite svårt med lekandet där!
Efter det skulle vi bara stanna förbi hos syster och svåger för att önska glad alla hjärtans, men vi blev kvar då hela familjen  var på besök.. Jon joinade Peter o pappa och hjälpte till med renoveringen av vinden/Mikaelas blivande rum och jag hjälpte syster o mamma med middagen.. Erik o Wille lekte :-)! Det blev en väldigt mysig kväll m hela högen! Tack syster!

I Söndags for vi först till Danne o Moa och firade deras födelsedagar, en i efterskott o en i förskott... Sen for vi tillbaka till haga och Jon o Peter arbetade på medans syster o jag promenerade en pytteliten prom.. Sen fick vi "som vanligt" middag ;-)! Efter det fick Erik o Wille bada tillsammans vilket Erik tyckte var såååå kul! Wille var mer skeptisk och undrade varför kusinen promt skulle ta upp så mycket av hans badkar ;-) ! Tack för ännu en trevlig dag/kväll! Kika in på syrrans blogg för lite bilder på våra härliga badpojkar... :-)

Idag har vi vart först till barnmorskan och lyssnat på "lillebror", mätt o vägt Erik (11kg tung o 85cm lång) och sedan var vi på "sektträff" hos Sara o Oscar! Lekte med alla kompisar som vanligt o vi mmaor fick en god lunch o fika, tackar!
Nu har lilleman precis somnat så jag tänkte passa på o förbereda lite middag!

See ya!

Nya Leksaker varje dag ;-)!

ÄNTLIGEN!!!

Hej hopp alla glada!!

Äntligen har vi fått tillbaka vårt internet, det har varit en besvärlig historia det här, suck! Men men nu är jag tillbaka!

Sedan sista har det hunnit vara jul, nyår och ett helt gäng födelsedagar så vi tar väl lite av allt i korthet..

Eriks ett-årsdag var ju den 21 dec, massor m folk och en väldigt glad liten kille hade vi, men han var inte ett dugg intresserad av alla paket utan mer av allt besök! Dagen avlöpte bra, däremot inte natten.. Magsjuka slog till hos vår "stora" kille fast det gick över till dagen därpå.
Natten därpå tog däremot pappa Jon över magsjukan i ett dygn...

Julafton skulle så stort firas här hemma hos oss... Lunch med hela tjocka släkten, dvs, Mor o far, Linnéa, Pernilla m familj, Bosse och Morbror Kjell, vi hade så trevligt så! Däremot till middagen då syster m fam lämnat oss började jag må dåligt och så klart var det magsjukan! Så Resten av gästerna drog sig så småningom tillbaka och jag var sjuk i ett dygn ungefär! Som tur var blev ingen annan så dålig som jag var utan några blev lite konstiga i magen bara...

Nyår firade vi med familjen Holmsten/Arnell, en mycket trevlig kväll m massor av god mat!!

Den 11 jan fyllde jag ett år från 30 och det firades så klart m familj och vänner, den 19:e fyllde Pernilla 5 år från 40 ;-) och detsamma gällde där!

Vi har oxå fått se "lillebror" och han/hon var alldeles perfekt inne i magen och beräknas nu göra entré den 2:a juni!

Ska försöka uppdatera eftersom nu när allt fungerar igen!


Här följer lite bilder ...


Babysånggänget har konsert!

Första bilden på 1-åringen!!

Första födelsedagspresenterna...

TÅRTA!!!

Julafton...


Diverse bilder..

Skriver snart igen!

RSS 2.0