Lugn helg...

Nepp, inget har hänt!

I fredags ringde mamma på morgonen och erbjöd sig att ta Erik i några timmar, vilket vi såklart var väldigt tacksamma över :-).. Tack för hjälpen mamsen!!! Så för oss blev det en tur till birsta, och bla kolla på sängar som vi hade tänkt, men det får nog vänta. Var ingen höjdare att göra det när man är i min situation ;-)! Men som vanligt när man är på ikea så lyckas man ju inte gå därifrån tomhänt ;-), speciellt inte nu då dem hade lite rea!!


Lördagen blev inte så himla produktiv, jag gick m lätta värkar hela dagen så det blev röj hemma och väntan på att det skulle ta i lite mer.. Men under natten till igår återgick allt till det vanliga så gårdagen bjöd inte heller på så mycket överraskningar...

Däremot fick vi en väldigt "trevlig" överraskning på lördagen, värmepumpen ville inte leka någe mer med oss... Den ville helt enkelt inte värma vattnet, så vi har stått utan varmvatten ända tills imorse... Så igår kväll fick jag värma vatten för glatta livet och fylla badbaljan åt Ecke, vilket han iofs tycket var jättekul!

Idag blir inte heller någon jättevild dag.. Vi ska ut och göra lite ärenden i eftermiddag och fortsätta få ordning i källaren..

Uppdaterar snart igen!

"spelpaus" i arbetet... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0