Snörvel snörvel....

Jaha här har har vi fortfarande inte lyckats bli friska!!!

I Måndags kom ju som sagt mamma hit och vi for ner till barnmorskan för att se hur "lillebror" mådde.. Han/hon verkar må alldeles ypperligt därinne men har redan tagit sig väldigt långt ner så jag fick lite förmaningar om att ta det lilla lugna framöver så vi inte får åka in på BB redan nu... Då är det väl bara att dra ner på tempot, det vore ju skönt om "den" stannade kvar därinne ett litet tag till iaf, det är ju en hel del som ska förberedas menar jag! ;-) Mormor fick höra hjärtslagen för första gången oxå, Erik är ju redan en veteran på det nu så han bryr sig inte så mycket!

På Tisdagen var det så min tur att bli sämre och sedan dess har jag varit dålig! Jippie en hel vecka nu!!! :-(

I Onsdags var Helene så gullig och kom hit med fika och tog med EckePecke på en promenad så jag fick vila... Tack stumpan!!
Syster m familj kom förbi på kvällen med en barnvagn som en arbetskamrat till Pernilla ville bli av med så nu har vi en extra dagisvagn vilket blir toppen till hösten! Tack för att du fixade den syster! Erik fick leka av sig lite förkylning med kusin Wille vilket som vanligt var jätteroligt!!

Så i fredags började Jon oxå känna sig hängig! Vi hade ju så stort en härlig helg framför oss, först var vi bjudna på middag till Stefan & Malin på fredagen och sen skulle vi ut o käka på lördagen eftersom Erik skulle sova hos mormor o morfar i helgen... Men vi kunde se oss i stjärnorna efter det...
Erik fick ändå åka till mor o far och det var tur det för vi var helt däckade här hemma! Han hade det såååå bra där som vanligt, och moster Linnéa och hennes kille Jonathan var oxå där på lördagkvällen så han hade det toppen!
Tack så hemskt mycket för hjälpen familjen, var verkligen guld värt!

I måndags var vi fortsatt sjuka så det hände mer eller mindre ingenting...

Och igår var det smma visa, men Maria och Ida kom förbi en sväng så Erik fick leka av sig med sin favoritflicka! Snacka om att han blev glad när han såg henne, var alldeles till sig och dansade och hade sig! ;-)

Idag har vi varit lite piggare så vi orkade oss iväg och handla lite mat iaf, ekade ganska bra i kylen efter veckan som vart!

Så nu är det bara att vänta ut den här jädra förkylningen och hoppas på en bättre helg!!

Ha det bäst allihop!

Lite Pics..

Bus m Spiken!

Glad kille hos mormor o morfar!

Puss på'me!

Snyggaste tjejen i stan!

Bolibompa-time!

Kommentarer
Postat av: Louella

Hej! Vad tråkigt att ni aldrig blir friska, vilken otur ni har! Nu får ni alla ta & krya på er, så vi kan ha en trevlig mammakväll snart igen!



Kramar från Louella & Malte

2009-03-25 @ 22:29:49
Postat av: Prillan

Ja de va på tiden att de hände ngt på denna sight ler Krya nu på er så ni kan komma på en kaffe nån kväll till veckan kanske Imorrn drar vi till the BigCity! Tjohoo!



Kramar till er alla!

Sis

2009-03-26 @ 08:51:17
URL: http://prillans.blogg.se/
Postat av: Anna Lindgren (extra moster)

gu vad duktig du är på att uppdatera=) Kul att läsa om er.. synd att du var sjuk förra veckan=( vi får taoch planera in en date när du är piggare.. skickar en stooooooor stooooooor kram till hela snoriga familjen;)

2009-03-27 @ 16:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0