Blir aldrig friska tror jag...

Ecke har varit dålig i över en v så igår for vi till läkaren..
Bara att vänta, ett riktigt tjurigt virus var det, röd i halsen men som sagt bara att vänta ut det...

Medans vi fortsatte vänta under gårdagen så blev jag oxå attackerad av viruset och nu har jag oxå feber, röda rinniga ögon och en knallröd näsa mm :-/.

Så den här v har inte varit särskilt livfull, det som är värt att nämnas är väl att jag , mina systrar och pappsen var och såg sista Timråmatchen innan OS i måndags... Det var en försenad farsdagspresent från oss, först gjorde jag sushi och sen for vi ut till eon-arena... Var en vansinnigt tråkig match, vi systrar satt och svor och hade oss och pappsen satt med bluetooth och lyssnade på dem andra matcherna :-)!

Som sagt annars har inte veckan gett så mycket, bara varit hemma och kurerat oss, jag hoppas att jag har mer att skriva nästa gång..

Kan ju säga en sak till iaf, OJ vad skönt det var då Petter låg snällt och stilla på golvet ;-)! Nu är han överallt samtidigt, Spikes vattenskål är en favorit.

Nu hoppas vi att vi blir pigga till helgen, på lördag ska vi till faster Lotta m fam och fira henne (hon fyller år imorn, Grattis i förskott) och på söndag är tanken att kusin Wille ska komma hit men nu var dem sjuka även där så vi får se vad som händer!

Ha det så länge...

 

Grattis Louella!

Idag är det Louellas tur att fylla år!

Stort Grattis på din dag!!


KRAM FRÅN OSS!

Feber...

Jaha då var Ecke sjuk igen....

Hämtade honom på dagis igår och märkte direkt att han inte verkade ok, mycket riktigt väl hemma så var det feber som gällde...
Så idag tar vi det lugnt och Ecke ligger nedbäddad i saccosäcken m saft! :-)

Igår kom mamma på besök och hade med sig lunch, Tack så mycket! Hon stannade så att jag slapp dra med mig Petter till dagis. Är en aningens knöligt att släpa på två små fram o tillbaka hela tiden :-)!
Resten av dagen blev som sagt lugn då Ecke blev sämre under kvällen... Jag hann dock med en lång skön prommis med Spiken! Var så himla skönt att komma ut och få känna lugnet en liten stund...

I måndags fick vi middags besök av fam Svanbäck. Efter maten tog jag o Moa en promenad och var nog ute i närmre två timmar, så himla skönt! Killarna fick vara hemma med kidsen, oc vi trodde att alla skulle sova när vi kom hem, men icke! Petter sprang runt i gåstolen och Iza satt i pappa Daniels knä.. Därefter blev det hemgång för gästerna och lite film för oss..(Brüno, vilken sjuk film!) 

Tror att mitt nya liv gett lite effekt nu iaf, några kilon har ramlat av så det känns verkligen som om jag är på rätt spår! Känns Grrreat!

Nä nu ska jag prova ge Ecke nåt att äta igen (han vill helst inte ha nåt alls) innan han ska få vila en stund..

Höres o synes!!


Fam Svanbäck med inlånad Petter...
 Wow! Hur kul va inte det här?!
Mår inge bra...

RSS 2.0