Smygbröllop mm...

Japp det var så det var!
Malins 30-års fest
i lördags var oxå ett hemligt bröllop, för i stort sett alla.. Utom oss ;-)! Vi har varit involverade i ett par månader och hjälpt til med smått och gott..

Så ett STORT GRATTIS till våra kära vänner Stefan och Malin!!

Festen blev jättebra, vi höll till på trädgårdscafeet i sidsjön supermysigt, dem flesta blev förvånade över bröllopet, maten var smaskens, bandet var superbra, helt enkelt en toppenkväll! Tack fam Hessler!

Och tack mamma o pappa som så snällt ställde upp och tog grabbarna över natten!


Lite tråkigare saker att rapportera är att min älskade make krockade förra veckan :-(, det gick som tur var bra för honom, men gissa om jag blev rädd när han ringde.. Sämre gick det för vår pärla, (v70:n) det ser ut som om vi får ge oss ut och leta bil nu igen...

Other news...

Onsdagen bjöd på smygpremiär av Satch2 och en liten sväng på staden med söta Moa! Såå härligt så!
Tänkte först inte gå men på Jons begäran blev det en sväng iaf.. Danne var här hemma med min lätt mörbultade make och tog hand om honom och barn.. (och datorspelande) ;-)

Torsdagen blev utan städdag på dagis, Petter hade fortfarande feber och Jon stannade hemma då nacken fortfarande var rätt öm..

I Fredags var vi bjudna på middag till syster m famMikkis fyllde 12 år! Fick massor av god mat och Erik välkomnades med en stoooor kram från lillkusin Wille! Tack för allt syster!!

Idag är det ju morsdag (Grattis Mamma) så efter en liten bilspaningstur så for vi in till mor o far där det blev tårtkalas med hela La Familia, Wille o Ecke lekte på som bara den (som vanligt) och jag hade gjort en jordgubbstårta som mer påminde om en pudding ;-) men god blev den!! :-D

Här följer lite pics från fest mm som ni får njuta av så skriver jag snart igen! see ya!!

Vårt Brudpar!

   


La Familia...
  

Premiärlejon ;-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0