Längesen nu!

Sorry, men här kommer en liten uppdatering ;-)!

Förra helgen var jag o maken på en efterlängtad miniweekend till Sthlm helt ensamma, medans lilleman fick vara hos mormor och morfar! Wow vad härligt det var!

Vi for ganska tidigt och var nere till lunch så det blev en härlig början på Sturehof med det första glaset vin kl 13 :-)! Efter det shoppade vi loss ett tag och checkade sedan in på Nordic light hotel i en minisvit! Vilket vansinnigt snyggt hotel!

På kvällen hade jag bokat bord på restaurant Divino, där vi åt en sagolik 6-rätters avsmakningsmeny med div olika viner! Vi var nog ganska nära att spricka när vi åkte hem ;-)... Vi hade tänkt att festa till lite efteråt men orkade helt enkelt inte så kl 12 låg vi i sängen och tittade på film...

Som sist vi var utan barn så vaknade vi tidigt och kunde inte somna om, hade beställt frukost på rummet kl 10, men vid det laget var vi sedan länge klara så vi satt och väntade när den kom! Och jag säger bara vilken frukost!!! Hjälp vad mycket vi fick, två gigantiska brickor med allt man kan önska sig, vi åt väl kanske upp en fjärdedel av allt!
Sen gjorde vi en lugn söndagsshopping innan tåget gick hem igen kl 17...
Allt som allt blev det en perfekt romantisk weekend och Jon var mycket nöjd över sin "födelsedagspresent"!
Men nog hade man längtat efter snyggErik, han hade haft det såååå bra så och sov när vi kom hem... Tack än en gång för hjälpen mamms o papps!! 

I övrigt i veckan har det vart ganska lugnt... Midsommar firade vi faktiskt ensamma i år! Hade blivit en miss i planeringen med allt annat som vart så vi blev överumplade när vi insåg att "oj det är ju midsommar nu", men vi hade det så bra ändå...
Vi packade en pickninckorg och travade upp till Tunet (vid Alnö gamla kyrka) där det var ett traditionellt firande och MASSOR av folk! Sen gick vi hem och åt, vilket skulle blivit en sen silllunch men slutade med sillmiddag!

Igår var vi upp på skönsmon och tittade på Jons systers nya hus, for förbi hos paranteserna och välkomnade hem LillNéa som vart i Spanien och vandrat i en vecka och for sedan ut till svärfar en sväng!

Idag har vi vart på Ikea och hittat skåp till vardagsrummet, så nu bankas och låter det som bara den däruppe.. Helt otroligt att Erik kan sova med allt oljud ;-)!

Imorn blir det antingen en mammadejt med hela gänget eller så ska jag och Maria ta med oss bäsisarna på stan en sväng!
E man glad så e man!
Höres och synes!!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hej hej!



Ville bara säga att jag kikar in då och då... Gud vad söt Erik är och stor har han blivit...



Ha det så bra!

2008-06-28 @ 21:56:53
URL: http://www.fyraben.com/Lava

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0