Längesen nu!

Sorry, men här kommer en liten uppdatering ;-)!

Förra helgen var jag o maken på en efterlängtad miniweekend till Sthlm helt ensamma, medans lilleman fick vara hos mormor och morfar! Wow vad härligt det var!

Vi for ganska tidigt och var nere till lunch så det blev en härlig början på Sturehof med det första glaset vin kl 13 :-)! Efter det shoppade vi loss ett tag och checkade sedan in på Nordic light hotel i en minisvit! Vilket vansinnigt snyggt hotel!

På kvällen hade jag bokat bord på restaurant Divino, där vi åt en sagolik 6-rätters avsmakningsmeny med div olika viner! Vi var nog ganska nära att spricka när vi åkte hem ;-)... Vi hade tänkt att festa till lite efteråt men orkade helt enkelt inte så kl 12 låg vi i sängen och tittade på film...

Som sist vi var utan barn så vaknade vi tidigt och kunde inte somna om, hade beställt frukost på rummet kl 10, men vid det laget var vi sedan länge klara så vi satt och väntade när den kom! Och jag säger bara vilken frukost!!! Hjälp vad mycket vi fick, två gigantiska brickor med allt man kan önska sig, vi åt väl kanske upp en fjärdedel av allt!
Sen gjorde vi en lugn söndagsshopping innan tåget gick hem igen kl 17...
Allt som allt blev det en perfekt romantisk weekend och Jon var mycket nöjd över sin "födelsedagspresent"!
Men nog hade man längtat efter snyggErik, han hade haft det såååå bra så och sov när vi kom hem... Tack än en gång för hjälpen mamms o papps!! 

I övrigt i veckan har det vart ganska lugnt... Midsommar firade vi faktiskt ensamma i år! Hade blivit en miss i planeringen med allt annat som vart så vi blev överumplade när vi insåg att "oj det är ju midsommar nu", men vi hade det så bra ändå...
Vi packade en pickninckorg och travade upp till Tunet (vid Alnö gamla kyrka) där det var ett traditionellt firande och MASSOR av folk! Sen gick vi hem och åt, vilket skulle blivit en sen silllunch men slutade med sillmiddag!

Igår var vi upp på skönsmon och tittade på Jons systers nya hus, for förbi hos paranteserna och välkomnade hem LillNéa som vart i Spanien och vandrat i en vecka och for sedan ut till svärfar en sväng!

Idag har vi vart på Ikea och hittat skåp till vardagsrummet, så nu bankas och låter det som bara den däruppe.. Helt otroligt att Erik kan sova med allt oljud ;-)!

Imorn blir det antingen en mammadejt med hela gänget eller så ska jag och Maria ta med oss bäsisarna på stan en sväng!
E man glad så e man!
Höres och synes!!

Namngivning...

Så vad har hänt sedan sist???

Namngivning!
Ja man minns ju inte så mycket annat än Lördagen... Den innebar ju en hel del planerande och förberedelser!
Och det gick så bra så! Erik var så snäll och glad hela dagen, solen sken allt var bara toppen.
  Tack vår kära familj och alla vänner som hjälpt till så mycket med allt!!!!

Så här gick det till:
Vi började "ceremonin" med att Linnéa och Anton (Néas pojkvän) spelade klarinett/piano "Teddybjörnen Fredriksson" medan Sanna (Antons lillasyster) sjöng, Hjälp vad duktiga dem var!
Efter det kom vi ut, vi= Jag, Jon, Erik och hans faddrar aka guldföräldrar Thomas och Madelene med deras son (vår gudson) Lukas. Jag läste en dikt till Erik och förklarade vad hans namn betyder och varför han fått dem och de är Bo Olov Erik (Bo efter sin farfar, Olov efter sin morfar och Erik feter sin pappa) och sedan fick Madde namnge honom, efter det fick alla skumpa el cider oxå skålade vi för Erik!

Efter ceremonin fick alla mingla lite medan maten plockades fram och grillades, vi gjorde en rejäl buffé med olika sallader oxå grillade vi fläskfilé... Sen var det tårta och paketöppning, han fick så mycket fantastiskt fina presenter, Tack för alla dessa!
Vi passade även på att låta släkten fira Jons 30-års dag som egentligen var igår, så han fick oxå massor av fina presenter.. En riktigt bra dag helt enkelt!
När maten var slut, presenter öppnade och gästerna hemgådda var vi alldeles slut hela familjen så vi stupade i säng och sov rätt gott den natten..

Igår var så makens 30-års dag! Grattis älskling! Den firade vi ensamma med en härlig middag på "Invito" medans Erik var hos mormor och morfar och till helgen åker vi till Sthlm för en romantisk weekend, då får Erik än en gång sova över hos dem... Jon fick oxå ett nytt objektiv till kameran av mig, så nu blir det mer bilder på bloggen framöver hoppas jag ;-)!

I måndags var vi döttrar hem och bjöd pappsen på en väldigt försenad farsdagspresnt - Sushilunch! Mamma hade oxå turen att få lite! Sen var jag till sjukgymnasten och det kändes riktigt bra där så jag hoppas att det är på väg i rätt riktning..

Ska lägga ut lite bilder från Lördagen snart.. Nu ska jag natta för det är "way past my bedtime" nu så God natt alla glada!

Pernilla - Stolen står på plats!!!! ;-)

See Ya!

En av alla dessa 1:a gånger!

Hej hopp!

I lördags sov Erik borta för första gången! Vi var bjudna på 40-års fest så mormor och morfar fick vara barnvakt... Gick ju såklart hur bra som helst! Han sov jättebra och hade nog en riktig toppen helg! Han fick sin första utflykt med dem oxå, en sväng till sommarstugan på söndagen! Tack mormor och morfar för en härlig helg!!

Vi hade oxå en jättetrevlig kväll, inte allt för sen och ganska lugn och sansad... Vi såg verkligen fram emot en ordentlig sovmorgon men... Först vaknade vi båda kl 6 och sedan kl 9, snacka om att tiderna sitter som berget!!
Det var hur som helst skönt att få ta det lugnt en morgon utan tider att passa, fast jag måste ju säga att det var till och med ännu bättre när han kom hem igen lillälsklingen!

Idag har Erik varit hos frissan för första gången och fått luggen friserad, så nu är han så snygg i håret så! (Även Jon då det var han som först och främst skulle dit)
Och imorn ska jag ut och fixa lite presenter till den blivande 30-åringen, det är ju bara en vecka lvar nu ;-)!!

Så där var en liten snabb uppdatering av läget!

Puss o kram!

RSS 2.0