Hellu!

Blev inge Ö-vik.....
Ecke blev hängig istället!! Så vi fick lugnt stanna hemma!

Men men men......     ERIK GÅR!!!!!           Vår lilla kille håller verkligen på att bli stor! Ifredags tog han sin första promenad genom köket till pappa när han kom hem från jobbet, och nu går han hela tiden!

Så här duktig är jag nu!

I övrigt var förra v ganska lugn, Erik blev hängig redan på tisdagen så vi har inte gjort så mycket alls...

Vill passa på att gratta min älskade make som fick nytt jobb i onsdags, han ska bli ekonom, MED VANLIGA ARBETSTIDER!!!!! Han börjar om bara två veckor på sitt nya kneg!

I Torsdags kom "flickvännen" Ida på besök medans sjuka mamman Maria behövde uträtta lite ärenden inför resan.. VI SAKNAR ER REDAN!!! Hoppas ni har det bra förresten i värmen och att ni har blivit friska allihop!
Erik skickar en kram till sin prinsessa! Fast han ju faktiskt fått mjukishund av henne som han kan krama på i ett par veckor, den har självklart fått namnet Ida!!

Som sagt så hände det inte så mycket i helgen då sonen var sjuk, på söndagen så fick han dock vara en stund med morfar medans mamma och mormor for på bytesmarknad sen var det bara att åka hem och titta på när pappa Jon och Jens la tak... ;-) Jon tog sig sedan en krogsväng med jobbet så vi hade en myskväll bara jag o plutten!

I måndags var det lite bättre med Erik så då for vi till Louella och Malte för att träffa "sekten" dvs mammagruppen ;-).. Där blev det som vanligt en promenad och sedan en "liten lunch" som Louella kokat ihop, typ hur mycket tacos som helst MUMS!!! Tackar tackar!

Värdinnan herself mumsar på!
Liv, Malte och Erik försöker samsas om alla leksaker!
Kram kompis! William får en ofrivillig kram!
Visar vad jag GÅR för!
Oscars tur i stolen, man får turas om om man vill få nåt i magen!



Igår (tisdag) var Erik med Helené en stund när jag var på min vanliga tisdagsträning på rehab... Och idag skulle vi egentligen vart på babysång men han var så pass hängig igen så vi stannade hemma istället! Danne och Moa kom förbi en sväng och käkade lunch med oss och nu är Jon och jobbar det första av sin tre allra sista nattpass sen är det bara några dagpass kvar och sen är det slut... JIPPIE!!

På lördag fyller vår allra gulligaste gudson Lukas 2 år, så då blir det en tripp till västanbäck! Sen får vi se vad helgen har att bjuda på!!

Måste ju bara lägga upp den här härliga bilden på kusin Wille som leker tittut!

Nu har det förresten snöat en hel del här och det ligger såå fint vitt täcke på gräsmattan, man blir ju riktigt julsugen!!

Ha det bäst så länge!!

Seg som vanligt...

Hej hopp!

Den här gången här jag inga bilder att lägga ut, då lillasyster "kidnappat" vår kamera! ;-)


Veckorna som gått har som vanligt varit i full gång... Jag förstår helt enkelt inte var tiden tar vägen....

En kort uppdatering för dem senaste dagarna...

Torsdag...
Då hade vi celebert besök! "Flickvännen" aka Ida var här och vi fick rå om henne alldeles själva hela dan då mamma Maria skulle ut och spela golf! Det var sååå kul, dem leker så himla bra och det är nog lättare att ha dem tillsammans än en och en tror jag ;-), då vet man ju iaf var man har dem!! Vet inte hur vi ska klara oss utan dem de närmsta tre veckorna... Ida ska ta med sin familj och åka till Thailand på söndag så Erik får titta på kort på henne ett tag!

I fredags var jag på bio m syster och såg Patrik 1,5... Jag kan inte sluta tänka på hur svårt det måste vart att spela in kärleksscenerna!! Innan det kom hela tjocka Lundströms familjen (mor, far, Pernilla, Wille) ut och käkade sushi med oss.

I lördags for vi hem till mormor och morfar och hjälpte dem laga lite god mat till middagen som dem skulle ha på kvällen med "njurundagänget" . Jag gjorde min räksoppa till förrätt och min vitchokladmousse m bär till efterrätt och sen hade mamma gjort "kreolskan" (gryta) till varmrätt! Efter det for vi hem och väntade på pappsen som jobbat hela dan och hade sen myskväll tillsammans!

Igår kom Peter och Jens ut och la halva taket mot framsidan! Åååh vad fint vårt hus blir!! TACK SÅ HEMSKT MYCKET!! Med sig hade dem En storasyster, en liten kusin och massor av gryta som mamma o pappa fick över. Så vi fick en fantstisk lunch! MUMS! Tack föräldrarna!! Sen tog syster och jag med barnen på en prom medan killarna jobbade!

Idag har vi vart på mamma/barn träff med "Alnösekten" ;-), den här veckan träffades vi hemma hos Marie och William. Marie hade gjort en otroligt god räk/fetaostpaj som jag hoppas att jag får receptet på! ;-)  Tack så mycket för god mat Marie och för en "som vanligt" trevlig dag tjejer!!

På Lördag ska vi åka till Paradisbadet med morfars jobb, vi blir ett rejält gäng så det blir nog en toppendag!

Ha det så bra så länge!!
Höres och synes!!

Segpropp!!

Jaaaa, jag vet jag är helt värdelös på att uppdatera ;-)!!

Men nu... Eftersom det var ganska längesedan nu igen så tar jag bara den senaste v..

Måste bara slänga med söndagen oxå.... Då var nämligen jag o Erik och tittade på när kusin Rasmus hade fotbollscup!
Det var jättespännande och såklart var ju Pernilla o Wille med oxå! Rasmus var jätteduktig, så när Erik blir stor får kusin lära upp honom ordentligt!! ;-)
Med min fotbollsidol!!!
Kusin o moster!

I måndags var jag o sonen på stan med syster och systerson, köpte present till modern som fyllt år under tiden dem vart på mallis..
Efter det fick Erik stanna hos kusin medans jag var på rehab och sen bar det av hemåt till pappa Jon!
Tack för hjälpen syster!!

I tisdags kom mammagruppen hit med alla små goa bäsisar! Vi tog en promenad och käkade lunch, lika kul varje gång vi ses, måste ju tilläggas att förra v (på tisdagen för att vara exakt ;-P) var vi mammaor ut och åt UTAN barn!!! Hur trevligt som helst, skrattade mest hela tiden... Även då var Erik hos syster, men gjorde sig impopulär då han bara grinade o skrek.. Tack för det oxå Pernilla!
Jag o mina polare Malte & William!
Matdax för Liv och Oscar!


Onsdag:
Maria och Ida kom hit och åt frukost med oss och sedan blev det som nu är standard på onsdagar: promenad, lunch och sen en till prom ner till babysången! Erik och Ida leker så himla bra, det är helt underbart vi kan bara sitta och dricka kaffe och ta det lugnt för dem underhålletr varandra! : - )
Maria har fullt upp!!
"Bästisarna!!"

Så igår.. Då var Erik o jag ner på alnöbadet m moster Pernilla och kusinerna Rasmus & Wille, det vr hur kul som helst! Erik och Wille ville knappt gå upp ur badet, iofs tror jag inte Rasmus ville det heller!! Han slog mig i en match vattenvolleyboll oxå, så det får bli revansch nästa gång!!

Idag har det inte hänt så mycket, jag har vart upp på sjukgymnastiken en sväng men i övrigt är det lugnt. Jon har åkt på jobbet och sonen har somnat så det blir en myskväll framför tv:n med Spike tror jag...

I övrigt blir det en lugn helg då maken jobbar natt, en prom med Helené imorn och sen får vi väl se vad som händer!!

Ha det så bra alla så hörs vi snart!!


RSS 2.0