Hellu!

Blev inge Ö-vik.....
Ecke blev hängig istället!! Så vi fick lugnt stanna hemma!

Men men men......     ERIK GÅR!!!!!           Vår lilla kille håller verkligen på att bli stor! Ifredags tog han sin första promenad genom köket till pappa när han kom hem från jobbet, och nu går han hela tiden!

Så här duktig är jag nu!

I övrigt var förra v ganska lugn, Erik blev hängig redan på tisdagen så vi har inte gjort så mycket alls...

Vill passa på att gratta min älskade make som fick nytt jobb i onsdags, han ska bli ekonom, MED VANLIGA ARBETSTIDER!!!!! Han börjar om bara två veckor på sitt nya kneg!

I Torsdags kom "flickvännen" Ida på besök medans sjuka mamman Maria behövde uträtta lite ärenden inför resan.. VI SAKNAR ER REDAN!!! Hoppas ni har det bra förresten i värmen och att ni har blivit friska allihop!
Erik skickar en kram till sin prinsessa! Fast han ju faktiskt fått mjukishund av henne som han kan krama på i ett par veckor, den har självklart fått namnet Ida!!

Som sagt så hände det inte så mycket i helgen då sonen var sjuk, på söndagen så fick han dock vara en stund med morfar medans mamma och mormor for på bytesmarknad sen var det bara att åka hem och titta på när pappa Jon och Jens la tak... ;-) Jon tog sig sedan en krogsväng med jobbet så vi hade en myskväll bara jag o plutten!

I måndags var det lite bättre med Erik så då for vi till Louella och Malte för att träffa "sekten" dvs mammagruppen ;-).. Där blev det som vanligt en promenad och sedan en "liten lunch" som Louella kokat ihop, typ hur mycket tacos som helst MUMS!!! Tackar tackar!

Värdinnan herself mumsar på!
Liv, Malte och Erik försöker samsas om alla leksaker!
Kram kompis! William får en ofrivillig kram!
Visar vad jag GÅR för!
Oscars tur i stolen, man får turas om om man vill få nåt i magen!



Igår (tisdag) var Erik med Helené en stund när jag var på min vanliga tisdagsträning på rehab... Och idag skulle vi egentligen vart på babysång men han var så pass hängig igen så vi stannade hemma istället! Danne och Moa kom förbi en sväng och käkade lunch med oss och nu är Jon och jobbar det första av sin tre allra sista nattpass sen är det bara några dagpass kvar och sen är det slut... JIPPIE!!

På lördag fyller vår allra gulligaste gudson Lukas 2 år, så då blir det en tripp till västanbäck! Sen får vi se vad helgen har att bjuda på!!

Måste ju bara lägga upp den här härliga bilden på kusin Wille som leker tittut!

Nu har det förresten snöat en hel del här och det ligger såå fint vitt täcke på gräsmattan, man blir ju riktigt julsugen!!

Ha det bäst så länge!!

Kommentarer
Postat av: Louella & Malte

Bra jobbat Erik!! Nu kan du verkligen jaga Spike ;-)

Hoppas du kryar på dig så vi ses till veckan!

2008-10-29 @ 22:06:49
Postat av: Prillan

Längtar tills jag få se min IDOL gå :) Snutteplutten! Å än en gång ett stort grattis till svågerns nya jobb :) HÄRLIGT!!



Kramis moster/syster

2008-10-30 @ 13:09:45
URL: http://prillans.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej pa er vi har det skont i solen men ida saknar nog sin kille for hon lar sig inga nya saker har mer an att bada...



kram pa er

2008-11-04 @ 13:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0