Tack allesammans!!

Tack så hemskt mycket allihop för all uppvaktning och alla fina presenter!

Vårt nya lilla tillskott i familjen har äntligen fått ett namn... PETTER!  Så nu är det klart iaf!!

Det har varit en hektisk vecka (av nån underlig anledning :-) )...

Förra söndagen for vi ännu en gång upp på sjukhuset för ett till pku test, det hade stigit så vi var tvugna att komma upp på måndagen igen för ytterligare ett test.. På eftermiddagen kom Ida hit med mamma Maria och pappa Kent, och med isg hade dem så klart presenter till både store och lillebror! Tack så mycket!! Erik blev helt salig när han såg sin Ida och var alldeles upp i byx, snacka om att han saknat henne :-)!

På måndagen for vi och lämnade Erik hos Kusin Wille (så han fick leka av sig lite) och vidare till sjukhuset, nu hade det sjunkit så vi slapp solning som tur var.. Sen tillbaka till fam Lundström/Nilsson och fika lite.. Tack för barnvakten!
Efter det for och lämnade Erik hos nästa barnvakt.. Linnéa :-), hon tog med honom till stugan så att vi kunde få lite ärenden gjorda! Tack för hjälpen Ninna!

Tisdag och Onsdag blev "hemmafixardagar"...

I Torsdags fick Erik vara hos Helené då vi for ut och tittade på en större bil... Vi är nu stolta ägare till en Mitsubishi Grandis  (som vi för övrigt ska hämta om ett par timmar idag måndag) en riktigt snygg "minibuss", så nu får vi verkligen plats hela stora familjen! :-)
Tack så mycket för barnvakten Helené!


På fredagen kom Danne och Moa hit och käkade lunch, Moa har fått en sån söt liten mage, ska bli spännande och se om det kanske äntligen är någon som får en liten tjej :-)! Av dem fick vi en härlig mammapappapresent! En flaska Gula änkan! Tackar tackar!

I lördags var oxå "bara" hemma och donade.. Petter fick ta sitt första bad i badbaljan, vilket först var lite otäckt men han upptäckte snabbt att det var ju lite mysigt oxå!! Erik badade i sin pool i stort sett hela dan! På kvällen kom Helené, Kurre, Alexandra och Andreas hit och grillade med oss. Helené hade såklart shoppat upp allt vad birsta hade i bebisväg! :-) Tack så mycket!!

Igår kom Marie och William och Jenny och Liv, och Livs storebror Jonathan på besök.. Barnen blev så glada att se varandra (var längesedan Erik träffade dem nu) och dem badade och hade kul i poolen medans vi mammor fikade, med sig hade dem fina presenter till våra små killar från alla "sektmedlemmar"! Tack så hemskt mycket!

Nu sover småttingarna och efter det ska vi som sagt åka och hämta bilen, sen ska Jon fortsätta sätta upp staketet runt tomten (kan behövas nu när man ska vara själv)...

Höres och skrives!!

See YA!

  

  


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ååh nu saknar jag sötnosarna ler Vi måste ses! Kommer hem till S-vall ikväll!



Kram kram

2009-07-01 @ 09:17:58
URL: http://prillans.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Ååh nu saknar jag sötnosarna ler Vi måste ses! Kommer hem till S-vall ikväll!



Kram kram

2009-07-01 @ 09:18:07
URL: http://prillans.blogg.se/
Postat av: Louella & Malte

Hej! Vad kul att kläderna till killarna passade :-) Nu är vi hemma från vår lilla resa och vi vill gärna träffa Petter & såklart Erik någon dag. Vi kan väl höras nåt?



Kram!

2009-07-05 @ 10:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0