Måndag igen (inte för att det gör nån skillnad ;-))

Hej igen...

VILKEN NATT!! (Igen)....  Erik somnade halv nio igår, vaknade sex och åt, somnade sedan om och jag blev tvungen att väcka honom halv elva!!!! Maria och Ida skulle komma hit för en promenad kl elva så han behövde ju äta innan.
Vet inte vad som hänt nu när han helt plötsligt sover hela nätterna, trodde det var en tillfällighet men efter två veckor verkar det vara här för att stanna ett tag! Vilkket är jättevälkommet!

Idag har Jon nästan hunnit göra klart alla dörrar på övervåningen så att de är vita och fina, snacka om att det gör skillnad! När dem är målade är ingenting uppe som när vi köpte huset, finns inte ens en enda liten list som vi inte gjort nåt åt. Börjar kännas som ett riktigt hem och inte som en byggarbetsplats längre, SKÖNT!

Imorn blir "lillnéa" bara Linnéa, hon fyller myndig och kan man ju inte kalla henne liten längre, så då blir det kalas på radiogatan. Oxå blir man utan bebis ett par timmar, brukar inte ta lång tid innan en moster eller mormor plockar honom av en! Fast det är ganska skönt med en liten vilopaus för armen ibland.

Lägger väl upp en bild till på lillen..

Håll tillgodo!
image7

See ya!

Kommentarer
Postat av: Inte lillnéa längre

Kul att du skaffat blogg syster! Du får kalla mig lillnéa om du vill, Jag lovar! ;) Syns imorgon! Tusen kranar!

2008-04-15 @ 00:25:17
Postat av: Prillan

Hej syster! Jodu - gissa vem som FÖRST ska ha prinsen i sin famn.... känns så längesen man fick rå om honom & gulla :) Men va duktig han är som sover såå länge!!! Hoppas de håller i sig!

Kramis & vi ses imorrn!

2008-04-15 @ 08:22:27
Postat av: Anna Lindgren

härligt att huset börjar bli klart=) åå att lillen sover på nätterna=)

stor kram

2008-04-16 @ 17:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0