Snörvel snörvel....

Jaha här har har vi fortfarande inte lyckats bli friska!!!

I Måndags kom ju som sagt mamma hit och vi for ner till barnmorskan för att se hur "lillebror" mådde.. Han/hon verkar må alldeles ypperligt därinne men har redan tagit sig väldigt långt ner så jag fick lite förmaningar om att ta det lilla lugna framöver så vi inte får åka in på BB redan nu... Då är det väl bara att dra ner på tempot, det vore ju skönt om "den" stannade kvar därinne ett litet tag till iaf, det är ju en hel del som ska förberedas menar jag! ;-) Mormor fick höra hjärtslagen för första gången oxå, Erik är ju redan en veteran på det nu så han bryr sig inte så mycket!

På Tisdagen var det så min tur att bli sämre och sedan dess har jag varit dålig! Jippie en hel vecka nu!!! :-(

I Onsdags var Helene så gullig och kom hit med fika och tog med EckePecke på en promenad så jag fick vila... Tack stumpan!!
Syster m familj kom förbi på kvällen med en barnvagn som en arbetskamrat till Pernilla ville bli av med så nu har vi en extra dagisvagn vilket blir toppen till hösten! Tack för att du fixade den syster! Erik fick leka av sig lite förkylning med kusin Wille vilket som vanligt var jätteroligt!!

Så i fredags började Jon oxå känna sig hängig! Vi hade ju så stort en härlig helg framför oss, först var vi bjudna på middag till Stefan & Malin på fredagen och sen skulle vi ut o käka på lördagen eftersom Erik skulle sova hos mormor o morfar i helgen... Men vi kunde se oss i stjärnorna efter det...
Erik fick ändå åka till mor o far och det var tur det för vi var helt däckade här hemma! Han hade det såååå bra där som vanligt, och moster Linnéa och hennes kille Jonathan var oxå där på lördagkvällen så han hade det toppen!
Tack så hemskt mycket för hjälpen familjen, var verkligen guld värt!

I måndags var vi fortsatt sjuka så det hände mer eller mindre ingenting...

Och igår var det smma visa, men Maria och Ida kom förbi en sväng så Erik fick leka av sig med sin favoritflicka! Snacka om att han blev glad när han såg henne, var alldeles till sig och dansade och hade sig! ;-)

Idag har vi varit lite piggare så vi orkade oss iväg och handla lite mat iaf, ekade ganska bra i kylen efter veckan som vart!

Så nu är det bara att vänta ut den här jädra förkylningen och hoppas på en bättre helg!!

Ha det bäst allihop!

Lite Pics..

Bus m Spiken!

Glad kille hos mormor o morfar!

Puss på'me!

Snyggaste tjejen i stan!

Bolibompa-time!

NU IGEN!!!!

Jaha så var vi sjuka IGEN!!!! Erik har varit dålig sen i fredags och igår började jag känna mig hängig, vaknade imorse med ännu ondare i halsen så vi får väl se vart det här bär hän!

Men men hur då den gågna veckan sett ut???

Jo i tisdags kom mormor hit och gick med Erik på babysång så att jag kunde åka till "tjockisbadet" ;-)... Sen käkade vi lunch och åt semla :-)!

På Onsdagen tog jag och Maria med oss våra små knoddar på birsta en sväng, min baddräkt såg snart ut som ett fisknät så jag var verkligen tvungen att köpa en ny.. Fast det var inte lätt att hitta, mammabaddräkter finns tydligen inte att få tag i just nu så det fick bli en bikinitrosa så får vi hoppas att överdelen jag har håller ett tag till!
Jag passade även på att inhandla en present till maken, vi firar hela 10 år tillsammans nu i slutet på mars!

I Torsdags for vi till Ingela och Marie och mötte upp med Maria och Ida.. Ingela bjöd på en smaksig lunch och fika och barnen lekte på som bara den! Tack för en trevlig förmiddag!
Sen på kvällen kom syster och svåger med liten Wille ut för att äta tacos och titta på hockey! Jag hade såå stora förväntningar men icke sa nicke, det gick åt pipan den gången oxå! Erik och Wille lekte som bara den, dem har så himla kul ihop dem där två så man kan bara tänka sig hur mycket hyss dem kommer utsätta sina mammor/mostrar för när dem blir lite äldre! ;-)

Fredagsnatten var inge kul alls, Erik sov så dåligt och vaknade med 39 graders feber på morgonen... Mamma fick pallra sig hit (vi skulle eg åkt dit) och ta hand om sjuklingen medans jag var på rehab.. Tack min snälla mamma för att du alltid ställer upp!!  Efter badet passade jag på att åka ner på stan och käka lunch med Jon, herregud två ggr på två veckor, helt otroligt!!! ;-)

I lördags var Erik fortfarande dålig så vi donade på här hemma, har äntligen börjat gå igenom babykläder och börjat röja i det blivande bebisrummet! Sen var det ännu en Timråmatch (mot HV71 kan tilläggas), vilken fick ett extremt snöpligt slut och jag är ännu mer besviken den här gången!

Igår blev ännu en hemmafixardag, med lite röj i källaren mm..

Idag mår Erik äntligen mycket bättre men som sagt inte jag :-(
Han har precis slocknat och efter morgonsovningen så kommer mamma hit och vi ska åka till barnmorskan och lyssna på "lillebror"...
Vi skulle egentligen åkt till Maria o Ida på "sektträff" efteråt, men även där är det sjukdom så det blev uppskjutet en vecka, krya på er nu i ripsandsviken så vi kan ses nån dag!
Ikväll är det ju sista chansen för Timrå att komma vidare så jag tänker sitta bänkad framför tv:n och heja på! Håll tummarna nu allihop!

I övrigt får vi se hur veckan och förkylningen utvecklar sig...

Ha det bäst allihop!!


Lite bilder på kusinerna!



                     
                              Heja Timrå!!!

Lugn vecka...

Hejsan svejsan!!

Ja som sagt förra veckan blev ganska lugn hos fam Bergman..

Måndagen tog jag o sonen en tur till mormor o morfar för kusin Wille var ju där sön-tors då hans föräldrar for till fjällen för att leva loppan utan minsting :-)... Dem två små lekte på som bara den, det är såå kul att se nu när dem börjar kunna leka ordentligt med varandra!!

I tisdags fick EckePecke åka till "flickvännen" (aka Ida och Maria) Medans jag var på badet... Sen följde Ida med hem till oss medan Maria var till frissan! Tack för hjälpen Maria!! Tyvärr slutade den dagen med att mina fogar inte alls ville ställa upp längre så onsdagen blev helt naturligt jättetråkig för Erik, jag rörde mig knappt från soffan på hela dagen... :-(

Men i torsdags kändes det bättre så Erik och jag for till stan en snabbis (är ju inte så ofta man kommer in dit längre) och shoppade till honom och till pappan, ingen idé att köpa nåt själv längre, man är ju bara tjock ;-)! Vi hann även ta en snabb fika med Fia, vilket var väldigt längesedan och väldigt trevligt...

I fredags var Erik med först "lillmoster" Linnéa och hennes kille (som Erik blev vansinnigt förtjust i) och sedan med mormor, när jag var på rehab OCH fick äta lunch med min kära make på stan, sushi blev det" MUMS! Tack för hjälpen mor o syster!!

På lördagen fick vi middagsbesök av Jenny, Fredrik, Oliver och den nya lilla familjemedlemmen Elliot, 4 veckor gammal!! Gud så söt! Jag kan helt enkelt inte fatta att om drygt 2 ½ månad har vi en egen sån!!!
Killarna bastade och dem små killarna fick duscha tillsammans vilket dem tycket var såååå kul! Vi åt såklart en massa god mat oxå, men det blev ändå en ganska tidig kväll då både jag o Jenny var dötrötta! Men trevligt hade vi!!

Igår hade vi bara en skön familjedag hemma...

Och slutligen idag så har "sekten" varit här och käkat lunch och barnen har lekt, som vanligt hade vi så trevligt så!

Imorn kommer mamma hit och ska gå med Erik på babysång och jag ska på gravbad..

I övrigt ser den kommande veckan ganska lugn ut, mitt stora uppdrag är att lyckas få lös den avtagbara klädseln från liggkorgen till vagnen, vilket visade sig vara lättare sagt en gjort ;-)! Men Maria listade ut en del idag så jag får väl använda mig av henne annars;-) tur att man har smarta vänner! Erik hopps även på att få träffa kusinen igen oxå och leka lite mer!

KRAM PÅ ER!

Ida leker Tittut!
Oliver testar liggkorgen åt lillebror!
Lite bättre plats för Elliot! (Den här liggkorgen är det jag bråkar med)
Titta Jag kan dra "lillebror" sen!


Lite från lekdagen..


RSS 2.0