Springpojke!




En vecka till har gått...

I söndags fick jag fira min första morsdag! Erik hade varit så snäll och handlat filippaK kaffemuggar åt sin mamma! Vilken talangfull son man har som redan kan shoppa! ;-)
På söndagskvällen fick vi även besök av mamma Mona och Mamma Pernilla m familjer! Lilla kusin (som nu äntligen fått ett namn Wille) var på sitt första besök hos oss! Blev en mysig kväll med fika och babbel!

Annars har veckan varit lugn, igår (onsdag) var vi på "mammadejt" och hade en superskön förmiddag i solen hos Marie & William! Marie hade gjort en Otroligt god paj till lunch, Mums i magen!!! Eftersom bilen var inne för att få rutorna tonade och den andra är övningskörningsbil åt "Lillnéa" så var Maria så snäll och skjutsade oss! Tack så mycket! På kvällen bar det av till fam Nilsson/Lundström då Mikkis fyllde tio år! Spike hade sån tur att han fick åka dit ett par timmar tidigare (blev tvungen att låna deras bilbarmnstol innan) så han fick lite "quality time med "kusinerna"!

I lördags var vi på fotbollsmatch och hejade på kusin Rasmus när han spelade och vann!!  På kvällen kom min kusin Peder med sambo Catarina och dottern Zaga på besök, dem bor i Ö-vik så det var så kul att dem kom på besök, blir ju inte så ofta tyvärr!

Idag har jag vart hos sjukgymnasten och gjort autotraktion på ryggen, blev tyvärr ganska resultatlöst men skam den som ger sig så vi provar igen nästa vecka.. Jag är så glad över att det äntligen händer nåt!

Nu ska jag väcka sonen så han kan somna ikväll oxå! Fyi så sover han fortfarande i eget rum! Stolt mamma!!!

Han har äntligen fattat hur man använder gåstolen oxå, det är ett himla rännande i den nu, så vi ska nog lyckas trötta ut honom ikväll oxå!

Med moster Nea

 Fika jag bakat till morsdag!


Höres och synes alla glada!

Duktig storkille!

Hej hopp!

Inatt har Erik sovit första natten i sitt eget rum! Gick jättebra och han sov såå gott! Kan tilläggas att det gjorde även föräldrarna ;-)!

Igår var vi och tog andra vaccinationen på Erik, han var sååå duktig! Grinade till när dem tog sprutorna och sedan blev han glad igen! Vi passade på att väga honom oxå, det är en stooor kille nu, 8,5 kg och 68 cm lång! Men bara lite över kurvan! Sen var det bara att åka hem och städa, vi gjorde en delvärdering på huset idag så det har vart en hel del pyssel inför det ;-)! 
Mamma och Pappa kom hit och klippte gräset och var barnvakt, det var MYCKET uppskattat!!! TACK så hemskt mycket!!! Osså fick jag blodbröd och fläsk! Mums! Jon tycker verkligen inte om det så jag får njuta alldeles själv!

Annars har veckan vart lugn, jag är lite förkyld och har ganska ont just nu så det händer inte så mycket...

I helgen får man ju fira sin första morsdag oxå! Då kommer mor o far, Nea och kanske storasyster m familj hit och käkar tårta! Och innan det kommer fam Andersson på besök och käkar lunch! Äntligen får jag kramas på lille Lukas

Har inte så mycket mer att skriva nu så vi höres och synes!!

See Ya!

Oj och Aj!

Oj vilken händig man jag har :-)! Han kämpar på som bara den med renoveringen och får även springa som en dåre så fort jag behöver hjälp med Erik (vilket är mest hela tiden).. Igår hade jag en riktigt ond dag och tog mig knappt ur sängen så då fick han jobba.... :-)! Tack min underbara man för att du finns!
Tyvärr blev det ingen dejt med min goa Lukas och Madde eftersom jag var totalt paj och inte kunde jag åka och hälsa på Malin som fyllde år heller, Grattis gumman! Så nu har man lite att ta igen...

Hjälp vad det är skönt att det händer lite här hemma, man blir ju så himla less på att leva i ett evigt slipdammsmoln!
Nu är snart övervåningen helt klar, vi väntar så klart på dem förb---ade två sista fönsterna som aldrig verkar komma (har ju bara gått ett år sen vi beställde dem nu), men förutom det så närmar vi oss.. Skönt!

Vi var förbi världens sötaste kusin en snabbis idag med lite kläder, han är ju bara sååå söt.. Man vill ju bara äta upp honom ;-)!
Tänk vilket liv det kommer vara om ett par år med två små vildingar i familjen! ;-)
Innan det var vi hem till mormor och morfar och gick en promenad med mormor i kylan, snacka om att det blev höst fort iår!

Nä nu ska jag fika och sedan natta, håller tummarna för att jag kommer upp imorn oxå! ;-)

See Ya!


Inte så liten längre...

Ojojoj... Vad söt min nya lilla systerson är! Igår var vi och hälsade på det underbara lilla knyttet, och fick till och med vara barnvakt en liten stund. Och vilka otroligt stolta syskon, snacka om att lillkillen kommer bli väl omhändertagen av storebror och storasyster!

Helt plötsligt så är Erik inte så liten längre... Fast här hemma är han ju det så klart! Det är helt otroligt vad fort man glömmer hur små dem är, och ända är det bara några månader sedan Erik var så där pyttig..

Ja nog är det härligt iaf att få vara en sååå stolt moster till två så fantastiska pojkar och "plastmoster" till en lika fantastisk tjej! 

Imorn kommer min lilla gudson Lukas på besök med sin mamma Madde, har längtat efter honom jättemycket, det var ju så längesedan vi träffades nu.

Nu ska jag försöka slita loss maken från datorn nere, och mysa lite framför teven innan vi nattar!

Ha det bäst allihop!

image12
LillErik när han var  liten och pluppig ;-)!

See Ya!

Äntligen!!!

Jag är äntligen moster igen!! Ikväll kom det en liten kompis till Erik, en liten kille! Åhh vad vi har längtat! Imorn bär det av ner på stan för att inhandla ytterligare presenter till pluppen! GRATTIS SYSTER OCH SVÅGER!

I Lördags började Erik att rulla ordentliigt, märks att han tycker att det är riktigt kul att kunna röra sig lite mer.
En annan händelse var att min kära make halvt om halvt lyckades skära tummen av sig! Han hade köpt nya knivar och slant när han höll på med en tröskel, så eftermiddagen fick vi tillbringa på akuten. Fyra stygn blev det...

Igår kom svärfar hit och hjälpte till med dörrarna som Jon renoverat, jag småfixade med det jag orkar och kan vilket tyvärr inte blir så mycket, suck!

Nu har alldeles nyss Stefan, Malin och Filip gått hem efter att ha varit här och ätit middag, vi hade en jättemysig kväll tillsammans. Filip hade fått en ny sparkcyckel som var sååå rolig, han har blivit så otroligt stor, och det är jättesvårt att tänka sig att Erik kommer vara så om bara ett par år...
Annars har den här dagen vart helt normal, fick veta vid lunch att  syster var på g med knodden så man har bara gått och väntat på samtalet!

Nä nu ligger lillen och babblar i sovrummet, vill inte somna alls.. Så det är väl bästa att gå dit och natta lite!
image11
Mina pojkar i vårsolen!

See ya!

Uppdatering..

Ja då var det ett par dar sen igen då :-)!


Nu har det hunnit hända lite iaf, men jag har INTE fått bli moster än...suck...
Dock har vi fått en nästan ny trädgård!!!! Mor, far och Linnéa kom ju hit igen på söndagen och hjälpte till i trädgården, WOW vad mycket som hanns med, allt skräp är borta och det är fint och krattat! Jag visste inte att det kunde vara så här hos oss!! Tack än en gång familjen!

I måndags var jag på "mammadejt" hos Maria och hade en helt underbar dag med först en promenad i solskenet och sedan grillade vi på uteplatsen, mums vad gott och mysigt det var! Tack Maria!

På tisdagen var jag och Erik en sväng till Maria och Ida, tog en promenad och åt lunch, sedan for vi in till mamma och efter det blev det en rejäl sväng på Ikea, usch vad man gör av med pengar där... ;-)

Danne och Moa var till oss på Onsdag kväll och vi hade jättemysigt med spel och god mat.. Halv tolv på kvällen stod vi ute vid vår öppna spis och grillade marsmallows ;-)
På förmiddagen kom stora tjocka syster förbi och tog en prommis med oss och käkade lite lunch oxå!

Igår var jag till något så efterlängtat som..... wait for it..... Frissan! Wow vilken skillnad det blev, tänker inte avslöja hur, det får ni se själva ;-)!

Och slutligen idag så var vi ute och gick med ett annat "mammagäng" och fikade hos Lina och Ester.
Efter det åkte vi och lämnade av Erik hos mormor och morfar så vi kunde ta en tur till bauhaus och köpa lister och annat tråkigt :-)..
image10
Moa och Erik i vild diskussion...

Nu hör jag hur det snickras och donas på övervåningen så det är väl bäst att kolla vad som händer ..
Höres och skrives!



See Ya!


Long time no see....

Oj nu var det ett tag sedan..

Har väl inte hänt så himla mycket sen sist, har fortfarande inte blivit moster.. suck!.. Nu får faktiskt kusin ta och komma ut! Vi LÄNGTAR!

Idag har mor och far varit här och hjälp oss i trädgården, en annan är ju fortfarande invalid och kan ju inte göra så mycket, dem röjde som bara den och det börjar se riktigt bra ut!! TACK mina goa föräldrar för all hjälp! Imorgon dyker dem upp igen och då med förstärkning av Linnéa och kanske även hennes pojkvän Anton..

Igår var vi för första gången barnvakt till Ida, Maria skulle iväg till frissan så vi tog mer än gärna emot Eriks " lilla flickvän"! Det gick hur bra som helst, en promenad så att dem sov ett tag och sedan fick dem leka i babygymmet tillsammans. På eftermiddagen åkte vi hem till syster och svåger. Vi hade inte hunnit fira Peter sen han fyllde år förra helgen (jag var ju så klart sjuk då). Vi fick först smaskigt fika och sedan middag oxå! Ibland har man tur ;-)

Nu ska sonen nattas och sedan ska jag försöka kolla om man har några sommarkläder som man "krympt" i igen ;-)!

Skriver snart igen!!

See Ya!

RSS 2.0