Long time no see....

Oj nu var det ett tag sedan..

Har väl inte hänt så himla mycket sen sist, har fortfarande inte blivit moster.. suck!.. Nu får faktiskt kusin ta och komma ut! Vi LÄNGTAR!

Idag har mor och far varit här och hjälp oss i trädgården, en annan är ju fortfarande invalid och kan ju inte göra så mycket, dem röjde som bara den och det börjar se riktigt bra ut!! TACK mina goa föräldrar för all hjälp! Imorgon dyker dem upp igen och då med förstärkning av Linnéa och kanske även hennes pojkvän Anton..

Igår var vi för första gången barnvakt till Ida, Maria skulle iväg till frissan så vi tog mer än gärna emot Eriks " lilla flickvän"! Det gick hur bra som helst, en promenad så att dem sov ett tag och sedan fick dem leka i babygymmet tillsammans. På eftermiddagen åkte vi hem till syster och svåger. Vi hade inte hunnit fira Peter sen han fyllde år förra helgen (jag var ju så klart sjuk då). Vi fick först smaskigt fika och sedan middag oxå! Ibland har man tur ;-)

Nu ska sonen nattas och sedan ska jag försöka kolla om man har några sommarkläder som man "krympt" i igen ;-)!

Skriver snart igen!!

See Ya!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Vad ska du hitta på ikväll? :)
Ha det bra :)

2008-05-03 @ 19:36:32
URL: http://assmine.blogg.se/
Postat av: Prillan

Ja ni har fått så fint på gården så :)

Å ingen kusin idag heller! Nu blir det till att ringa barnmorskan för Ultra tid... så får se hur länge till vi får vänta...

Kramis Sis!

2008-05-05 @ 08:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0