Vaaaaaarmt :-)

Ja hörrni att vara stor och tjock i den här värmen är en sak för sig måste jag säga... Fast jag vill ändå inte klaga, hellre så här än minusgrader ;-)!

I förrgår fick vi hit en supersnäll lillasyster Linnéa, som tog körkort i torsdags!!!! Grattis igen stumpan!!!!
Som sagt så kom hon hit och hjälpte mig m EckePecke en stund då jag hade väldigt ont och Jon verkligen behövde måla lite, så tack för hjälpen! Det var välbehövt!

Igår blev en härlig dag i solen och en liten shopping tur... På morgonen for vi till Babyproffsen och hämta syskonvagnen och såklart så blev det en massa andra roliga saker både till bebben och till Erik.. Bla fick han en ny pool (katterna hade sönder den gamla). Så när vi kom hem blev det badning för glatta livet! Oj vad kul det var!
Efter det for vi på pappa Jons favoritaffär.... Bauhaus.... Blev en stor kärra m grejor där oxå, så just nu håller han på att inhägna uteplatsen så man kan ha lilleman ute i lugn och ro! :-)

Idag som sagt så fixar och donar min käre make, just nu så sover Ecke och efter det blir det lite mer bad har jag en känsla av.. Ikväll ska vi hem till mammsen och fira henne på morsdag! Vill passa på att gratta både mamma och svärmor på morsdag! Grattis grattis!

Nu ska jag ta fram lite jordgubbar och glass... :-) Blir lite bilder nästa gång!

See ya!

Stillsamt...

Jaha här händer det inte mycket som vanligt!

Var upp på förlossningen igår igen :-(.... Hade en blödning igår morse som dem absolut ville att jag skulle komma upp för att kolla, men som jag trodde så var det ingen fara utan jag fick bara svaret att det är igång nu så det är bara att åka hem och vänta.. Ja det har vi ju bara gjort i tre veckor nu ;-) Tack ännu en gång för barnvakten mor och far!

På måndag ska iaf vår "håriga son" opereras... Han har haft en knöl på vänster sida halsen som Jon for till veterinären och kollade häromdagen. Det var en cysta som måste tas bort, men det verkade inte som om den var elakartad iaf (fick som inget riktigt svar).. Så nu får vi hålla tummarna för att det går bra till veckan för lillSpiken!

I eftermiddag ska jag ta med mig EckePecke och åka bort till Ida och Maria, tror att han behöver få leka av sig lite nu när mamman är så tråkig! Pappa Jon ska fortsätta färglägga huset så han är ju inte heller så rolig ;-).. Efter det ska vi födelsedagskalas till Mikalea (syrrans plastdotter) som fyller 11 år! Grattis stumpan!!

Ha det så länge!!


Utmanad..

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Blogg Syster Pernilla...


24 frågor som skall besvaras, och jag vill självklart anta utmaningen!


Reglerna är:

1. Svara på frågorna.

2. Ta bort en fråga du inte gillar och lägg till en ny.

3. Skicka vidare till 8 bloggare.


1. Vilken parfym använder du?

Light Blue, D&G

2. Dagens låt?

Spaceman - The Killers


3. Vad läser du just nu?

Det här såklart ;-)

4. Dagens höjdpunkt?

Kanske kan man få åka upp på BB ;-)


5. Vad skulle du vilja lära dig?

Köra motorcykel....

6. Vad var ditt senaste inköp?

Massor m onödiga grejor på Ikea.


7. Vad är ditt favoritdjur?

Hund & katt


8. Vad är ditt viktigaste mål för tillfället?

Kan ni inte gissa det så känner jag er inte ;-)


9. Vad tycker du om personen som skickade frågorna till dig?

En Supersyster!

10. Vilken är din ögonfärg?

Blå


11. Om du kunde ändra något hos dig själv, vad skulle det vara?

Ta bort lite "stressEmma" kanske..


12. Om du kunde vara var som helst i världen de kommande timmarna, var skulle du då vara?

Här hemma m mina pojkar!


13. Vad värdesätter du hos dina vänner?

Att ni alltid finns där!


14. Vad är dina sommarplaner?

Vara hemma m familjen och bygga uteplats..

15. Vilket är ditt drömyrke?

Oj, jag skulle nog eg vilja vara kock, men det känns lite långt bort..

16. Vilket av plaggen i din garderob är din favorit?

Mysbyxor :-)

17. Vad får dig att gråta?

Just nu nästan allt...

18. Nämn tre saker som får dig att le.

Erik, Jon och "little Britain"


19. Om du fick tre önskningar, vad skulle det vara?

Att få leva länge och må bra och detsamma till min familj.. (Vet inte om det där räknas som tre??)

20. Vilka är dina favoritserier på tv?

Desperate Houswifes, Dexter & Lost


21. Vad har du på dig just nu?

Mysbyxor ;-) & mammatröja


22. Vilket är ditt favoritgodis?

Choklad


23. Vilken var den senaste filmen du såg?

Minns inte blir några i v nu ;-)

24. Lyckligaste dagen i ditt liv?
Hittils: Eriks födelse och vårt bröllop!


Passar nu frågorna vidare till:
Anna
Linnéa
Louella



Kan ju då även passa på att tillägga att det inte kommit nån bebbe och tacka syster Linnéa för barnvakten igår!!

Kram på er!!


Nä ingen gnälldag idag!!

Känner mig så utvilad idag!
Har fått sova så himla bra inatt, bara varit upp ett par gånger!!! Och idag känns det lite mindre i magen plus att bebis är "förhållandevis" lugn! :-)

I förrgår trodde vi nästan att det var på g igen, fick en blödning och lite mer värkar, men nej! Som vanligt så blev det inte något av det... På dagen kom iaf Danne och Moa på besök med den lilla lilla magen, inte ser hon ut som en annan gjorde i v20 iaf ;-), hon är så liten och fin så! Ungefär samtidigt kom systeryster och Wille med en massa bebiskläder, tack så mycket, och kusinerna fick sig en lekstund!

Igår skulle Jon så stort fortsätta måla huset, så iväg och handla färg och på vägen hem kom regnet! ;-)
Men istället fick vi ordning på vårt kaotiska förråd! Hittade en masssa fynd därnere och en hel del skräp med!

Nu är han däremot ute i det vackra vädret och målar, det blir så himla vitt och fint.. Ett nytt hus helt enkelt!
EckePecke
ligger just nu i vagnen och sussar så en annan tvättar och donar på, har ju lite mer energi än vanligt idag så det är ju bäst man passar på! :-)

See ya!!


En dag till..... (suck)

Man ska inte gnälla...Jag vet!!!

Men vi var till barnmorskan igår och jag fick en s.k hinnsvepnng.. Dvs dem försöker få igång alltihop men inte sjutton händer det nåt för det inte.. Det medförde bara att jag fått ännu mer förväkar och är ännu gnälligare! (Grattis Jon, vilken underbar hustru du har just nu) ;-)

Efter besöket hos barnmorskan lämnade vi Erik hos Helené och tog en tur till Ikea... Tänkte att det kanske hjälper på traven.. Väl där så handlar man alltid en massa saker som man inte behöver, men det blev faktiskt en hel del nyttiga grejor oxå :-)!
Jon åkte och hämtade EckePecke (Tack för hjälpen Helené) och jag for hem och tog emot IdaPida m mamma.. Maria behövde lite barnvakt så då fick skruttarna leka en stund!

Annars igår blev det inte så mycket gjort, Jon trodde att han skulle kunna fortsätta måla idag men det ser lite väl mulet ut så det får nog vänta!

Vi får helt enkelt se vad det blir idag, nu ska iaf sonen få sova en stund!

Jag får gnälla vidare imorn ;-) !

Ha det bäst allihop!

Klättrar upp i vagnen själv nu, lillapan vår!


Vita huset!

Jaha vad har hänt dem senaste två dagarna då??

Igår målade Jon framsidan på huset! Nu är det på G att bli riktigt vitt, så fint så...

Maria och Ida kom förbi för att gratta Erik på namnsdagen, och senare på kvällen kom även moster Pernilla m kusin Wille och grattade! Erik tackar och bockar för dem fina presenterna!!

Idag kom Wille hit igen, fast i sällskap m pappa Peter.. Jon och Peter tog tag i det sista på taket och efter ett tag kom även Jens hit.. Så nu är det nästan klart, sååå skönt! Tack så mycket för hjälpen Peter o Jens!

Småpojkarna var inne med mig och lekte på som bara den.. Så skönt nu när dem börjar leka ordentligt och man inte måste underhålla dem hela tiden.. Men nu är jag ändå helt slutkörd och hoppas på att killarna har sett till att lillkusin vill komma ut och leka ;-) !

Imorn ska vi till barnmorskan igen (fastän vi lovade honom att inte komma några fler gånger), och sen kanske Helené ska ta prommis m Ecke så vi kan smita iväg på ikea en snabbis!

Ha det bäst så länge allihop!!

Pics (äntligen!)

        



Liten bebis, men inte vår ;-)

Oj vad små dem är!

Vi var ju som sagt vad till Stefan och Malin i fredags och träffade 3 veckor gamle Johan! Och en mycket stolt storebror Filip ska tilläggas! Åh han var ju så liten! Man minns ju knappt att dem var så, och snart (förhoppningsvis ;-) ) har man en så där liten själv! Han var såå söt så och nu bara längtar man själv! Skickar ett grattis till Malin oxå som fyllde år igår!

Igår blev en "fixa det vi orkar hemma-dag", Jon gjorde lite mer förberedelser inför husmålningen och jag satte ihop vaggan mm... Jag provade oxå på en kort promenad m Ecke (c:a 500m)... Men det gick inge vidare så nu vet man det, är bara att hålla sig lugn nu dem sista veckorna!

Idag har Jons Mamma och hennes "nya" varit på besök, vi åt en härlig lunch bestående av diverse grillat m tillbehör. MUMS! Erik fick lite kläder oxå så nu är han klädd för sommaren! Tack så mycket!

Som sagt så blir det lugnt framöver, har ställt in mig på att jag får gå tiden ut med mina värkar. Bättre det så blir jag inte besviken! ;-)

Fortfarande inga nya bilder.. (Kameran är kvar i bilen)..

Skriver snart igen!

See ya!


Så här liten var iaf EckePecke när han var 2 dagar gammal!

Nä!

Inge bebis!

Som sagt, tar nog ett tag det här.... :-( Fortfarande "pinvärkar" men inget händer...

Imorse fick vi besök av faster Lotta och kusin Daniel en sväng, vilken blivit såå stor och kan gå med gåvagn!

Förresten har jag ju glömt att berätta att kusin Wille kan ju faktiskt oxå gå nu!!! Så stolt moster så!!!

Sen kom Maria och IdaPida hit och hjälpte till med EckePecke.. Jag fick ju lite order om vila men Jon var tvungen att ta en halvdag på jobbet så då var Maria så gullig och kom hit! Skruttisarna lekte på som bara den (som vanligt m andra ord) men vid ett så däckade min son och Ida som vägrade sova tog med sin mamma och for hem! Tack för hjälpen!!

Jon går på semester i helgen så nu kan jag ta det lugnt på riktigt :-)!

Imorn eftermiddag ska vi till Stefan och Malin och träffa den nya bebisen för första gången.. Och i helgen kommer Jons mamma m nya "killen" på besök, så jag planerar på iaf och håller tummarna för att det kanske lockar ut "lillebror" ;-) !

Tyvärr blir det inga nya bilder idag då kameran låg så fint nedpackad i BB-väskan i bilen som Jon hade på jobbet!! ;-)

Ha det så bra så länge allihop! Och håll alla tummar ni kan för oss!

GRATTIS WILLE!!!

Vill börja med att skicka en OOoootroligt stor grattis puss till vår lilla prins Wille som idag blir 1-år !! Kusin Erik skickar en extra blöt en ;-)!
Ikväll ska vi på tårtkalas till storkillen!

 1-åringen!!


Så har det hänt nåt här då??
Nä, ingenting....

Lär nog fortgå så ett tag till :-(..

Igår hade jag riktigt elaka värkar men inte sjutton tog det fart för det inte... Men som sagt "lillebror" kommer när "lillebror" är färdig!

Vi var in på förlossningen en gång till i söndags för en koll och det hade inte hänt nånting alls, och det enda dem kunde hjälpa mig med var en sk sovdos på sjukhuset. Men det har jag absolut ingen lust med, jag vill sova hemma... Idag räknas jag iaf som fullgången så fortsätter det så här nå mycket längre kan det bli tal om igångsättning.. Vi får vänta och se..

Jon håller sig hemma från jobbet en del den här v och idag är Ecke m mormor på babysång. Jag ska pallra mig iväg på rehab iaf, vem vet det kanske gör någon nytta ;-)!

Igår tvättade Jon huset inför den komande målningen, det blev helt plötsligt vitt!!! Måste vara väldigt längesedan någon gjorde rent utsidan här.. Så vi får se vad som händer till helgen om han börjar måla oxå..

Nu ska jag slå in paket till Wille! :-)

See ya!

Händelselöst....

Trött, slut, yr och fortfarande oregelbundna värkar! :-(

Kul å läsa här va!  Jag känner mig så positiv just nu! ;-)

Igår var vi iaf till barnmorskan och när han kollade mig så var tappen var nästan utplånad så värkarnma har ju gett effekt iaf. Jag hoppas verkligen att det startar ordentligt snart annars blir jag tokig! Men om sammandragningarna fortsätter så måste vi nog in en sväng på bb iaf enl barnmorskan, inge bra att gå med en kanonkulehård mage länge tydligen...

Idag tog vi iaf en sväng på maxi så jag får komma ut lite, annars har vi bara hållit oss hemma, har ju vart en massa hockey att titta på ;-). Men igår gick det ju åt pipsvängen för sverige tyvärr så nu är det bara bronsmatchen kvar imorn...
Jon ska precis ta och plocka ned vaggan från vinden och jag ska försöka pyssla ihop liggdelen till vagnen..

Jag uppdaterar eftersom, ha det bäst allihopa!!


Inge frustrerande alls.....;-)

Jaha, så trodde man att den lille kompisen i magen äntligen skulle göra entre!!

I Onsdags kväll började jag känna mig så konstig och mycket riktigt så drog värkarna igång.. Mor och far fick komma ut och hämta upp en sovande Erik  och vi bestämde oss för att avvakta ett tag till innan vi for in till bb...
Det var ju tur det, efter några timmar så bara dog det av och blev nån värk i timmen bara. Men kl fem på tors-morgonen drog det igång igen, ååh vad skönt äntligen slipper jag gå tjock nå längre. MEN NEJ! Än en gång så dog det av.

Men så vid lunch satte det fart och vi for in. Öppen tre cm och arbetet igång men i latensfas:-(.. Och så kan man tydligen gå ett bra tag... Om man har otur upp till två veckor! Eller bara en halvtimme ;-)

Så nu sitter jag här med värkar igen och bara väntar på att det startar på riktigt! SUCK!

Ja ja inte mycket att göra! Uppdaterar längre fram!

Tack för hjälpen mor och far! Och svärfar som tog hand om vår "större" och hårigare son ;-)

See ya!


Värme, äntligen!

Hellu!!

Ja så har det gått över en vecka igen... Jag är verkligen inge vidare på att uppdatera här inte!! ;-)
Har varit fullt upp som vanligt..

Förra torsdagen var vi in på banken och gjorde sånt där kul som att lägga om lån mm;-). Erik fick vara med moster Linnéa på stan mm... Tack för b-vakten yster!!

På fredagen var Eckepecke som vanligt hos mormor medans jag var på badet.. Tack mormor! :-)

Lördagen blev en "fixa och dona på gården-dag", Ecke var sååå lycklig över att få springa runt ute!!
Vill även passa på att gratta Stefan och Malin och numera storebror Filip, äntligen just denna dag kom det en liten lillebror till världen!! STORT GRATTIS!

I söndags var det kalas dags då svågern fyllde hela 36 år! Grattis grattis Peter! Så vi tog en sväng till haga för mumsigt fika och lite lek med kusinen för Erik!

Vi var till barnmorskan på måndagen och nu hade "lillebror" fixerat sig och krupit ännu längre ned så nu är det bara att vänta... Och vänta och vänta och vänta! Är lite less på att var tjock nu! ;-)

I tisdags var det dags för babysång och efter det följde Maria och Ida med oss hem.. När småttingarna somnat drog mammorna igång med storbak! Så mycket lättare att göra sånt tillsammans! Bullar och kakor i stora lass blev det!
Så nu är frysen välfylld till bebsiankomsten!

I onsdags kom IdaPida hit medans mamma Maria var och blev snygg i skallen!

Linnéa var världens gulligaste lillasyster och kom hit i torsdags och städade båda bilarna och tvättade mazdan, vilket verkligen behövdes! Tack tusen gånger gumman! Pappa Jon jobbade bara halvdag så han fixade och donade i trädgården, börjar faktiskt se lite bättre ut nu!

Valborg blev en lugn historia.. Under dagen var vi mestadels ute på gården och donade och åt faktiskt årets första jordgubbar m glass!!! Fast Ecke tyckte nog mest om att äta glassen bara!! ;-) Kvällen blev en grillkväll och faktiskt inte så mycket mer.. Erik var så trött och föräldrarna med så det blev bara lite tv-tittande sen...

Igår Lördag var oxå en "donahemmadag", mamma och pappa kom förbi för en spontan sillunch och tog sedan med sig Ecke hem så vi kunde ta en tur till bauhaus och inhandla div renoveringsprylar... Just nu håller Jon på att lägga klinker i mat/vinkällaren.. Så snart vågar man sig in där oxå! ;-)

Annars idag har vi varit en sväng till Helené och Kurre och firat Andreas som fyllt år.. Imorn blir det fullt hus då det är "sektträff" här hemma så vi får se hur pigg man är imorn kväll!

Ha det så bra så länge allesammans!

Gos med "storebror"

Pappan leker cirkusartist!

   Bus o mys m Ida!


  
 

RSS 2.0