Värme, äntligen!

Hellu!!

Ja så har det gått över en vecka igen... Jag är verkligen inge vidare på att uppdatera här inte!! ;-)
Har varit fullt upp som vanligt..

Förra torsdagen var vi in på banken och gjorde sånt där kul som att lägga om lån mm;-). Erik fick vara med moster Linnéa på stan mm... Tack för b-vakten yster!!

På fredagen var Eckepecke som vanligt hos mormor medans jag var på badet.. Tack mormor! :-)

Lördagen blev en "fixa och dona på gården-dag", Ecke var sååå lycklig över att få springa runt ute!!
Vill även passa på att gratta Stefan och Malin och numera storebror Filip, äntligen just denna dag kom det en liten lillebror till världen!! STORT GRATTIS!

I söndags var det kalas dags då svågern fyllde hela 36 år! Grattis grattis Peter! Så vi tog en sväng till haga för mumsigt fika och lite lek med kusinen för Erik!

Vi var till barnmorskan på måndagen och nu hade "lillebror" fixerat sig och krupit ännu längre ned så nu är det bara att vänta... Och vänta och vänta och vänta! Är lite less på att var tjock nu! ;-)

I tisdags var det dags för babysång och efter det följde Maria och Ida med oss hem.. När småttingarna somnat drog mammorna igång med storbak! Så mycket lättare att göra sånt tillsammans! Bullar och kakor i stora lass blev det!
Så nu är frysen välfylld till bebsiankomsten!

I onsdags kom IdaPida hit medans mamma Maria var och blev snygg i skallen!

Linnéa var världens gulligaste lillasyster och kom hit i torsdags och städade båda bilarna och tvättade mazdan, vilket verkligen behövdes! Tack tusen gånger gumman! Pappa Jon jobbade bara halvdag så han fixade och donade i trädgården, börjar faktiskt se lite bättre ut nu!

Valborg blev en lugn historia.. Under dagen var vi mestadels ute på gården och donade och åt faktiskt årets första jordgubbar m glass!!! Fast Ecke tyckte nog mest om att äta glassen bara!! ;-) Kvällen blev en grillkväll och faktiskt inte så mycket mer.. Erik var så trött och föräldrarna med så det blev bara lite tv-tittande sen...

Igår Lördag var oxå en "donahemmadag", mamma och pappa kom förbi för en spontan sillunch och tog sedan med sig Ecke hem så vi kunde ta en tur till bauhaus och inhandla div renoveringsprylar... Just nu håller Jon på att lägga klinker i mat/vinkällaren.. Så snart vågar man sig in där oxå! ;-)

Annars idag har vi varit en sväng till Helené och Kurre och firat Andreas som fyllt år.. Imorn blir det fullt hus då det är "sektträff" här hemma så vi får se hur pigg man är imorn kväll!

Ha det så bra så länge allesammans!

Gos med "storebror"

Pappan leker cirkusartist!

   Bus o mys m Ida!


  
 

Kommentarer
Postat av: sessan

Hej Emma,

Det var verkligen länge sen men såg nu på FB att du bloggar va kul. Kan jag läsa om dina dagar.. och grattis till graviditet nr 2.

har en blogg jag med http://www.rackarungen.bloggagratis.se

Kika gärna in.

Hoppas allt är bra annars.

Kram jenny

2009-05-04 @ 12:59:41
URL: http://www.rackarungen.bloggagratis.se
Postat av: kakan

heeeej!!

Hihi nu har jag hittat hit oxå, såg din kommentar på Jennys blogg :)så va ju bara tvungen å kika om de va du :)

Himlars va fin mage du har :)

Sköt om dig/er

kramar Hanna

2009-05-05 @ 18:56:02
URL: http://kaksmulans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0