Vita huset!

Jaha vad har hänt dem senaste två dagarna då??

Igår målade Jon framsidan på huset! Nu är det på G att bli riktigt vitt, så fint så...

Maria och Ida kom förbi för att gratta Erik på namnsdagen, och senare på kvällen kom även moster Pernilla m kusin Wille och grattade! Erik tackar och bockar för dem fina presenterna!!

Idag kom Wille hit igen, fast i sällskap m pappa Peter.. Jon och Peter tog tag i det sista på taket och efter ett tag kom även Jens hit.. Så nu är det nästan klart, sååå skönt! Tack så mycket för hjälpen Peter o Jens!

Småpojkarna var inne med mig och lekte på som bara den.. Så skönt nu när dem börjar leka ordentligt och man inte måste underhålla dem hela tiden.. Men nu är jag ändå helt slutkörd och hoppas på att killarna har sett till att lillkusin vill komma ut och leka ;-) !

Imorn ska vi till barnmorskan igen (fastän vi lovade honom att inte komma några fler gånger), och sen kanske Helené ska ta prommis m Ecke så vi kan smita iväg på ikea en snabbis!

Ha det bäst så länge allihop!!

Pics (äntligen!)

        Kommentarer
Postat av: Prillan

va duktig du var som passa busungarna hela dagen :) har dock inte hört att det tittat ut någon kusin än ler Hör av dig när du träffat BM! Kram systern!

2009-05-20 @ 09:20:50
URL: http://prillans.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja du är riktigt duktig! Verkar ha en riktigt duktig man oxå som målar huset så fint men en mindre duktig vännina som kör på stenar. Hoppas att lilla syster tittar ut snart.....

Kram på er

2009-05-20 @ 11:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0