Att skottning ger sån träningsvärk ;-)

Igår fick Erik som sagt vara hemma från dagis, och tur var väl det med tanke på vädret...
Jag tog en rejäl skottning igårkväll med så idag hade man lite träningsvärk ;-)!

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Dagen skulle bli så här:
Vakna glad i hågen med glada barn.. Packa in dem i bilen åka till mamma o bli bjuden på lunch, lämna Ecke där och ta med Petter ned på stan för att uträtta lite ärenden.. Hämta sonen, åka hem och laga Falafel!

Så här blev dagen:
Sovit dåligt, vaknade trött för tidigt, satte Erik framför lite morgonbompa och la mig och gosade m Peppe. Plötsligt hör jag hur Erik kommer tassandes och gnäller, utanför vår sovrummsdörr kräks han, jag rusar upp och ställer honom i duschen, på den korta tiden lyckas Petter rulla över sängen och dunsar ned i golvet, pang! Han börjar blöda från näsan så nu står jag med en gråtande unge i duschen och en i famnen..suck...

Till slut blir Petter lugn och jag märker att det gick bra (men usch vad rädd jag blev), så jag kan lägga ned honom, i sin säng ;-)! När jag fått ordning på dem båda (Petter sket ned sig totalt däremellan oxå, så han fick oxå bada) och har matat Petter så kräks Erik igen, samma procedur igen... Men sen lugnade det ned sig och Erik blev piggare under dagen och har ätit, under kvällen har han fått feber, men sover nu lugnt. Tror dock inte att det var magsjuka, han blir ofta illamående av feber och jag vet inte exakt hur det var med det på morgonen så...

Inte blev det någon hemlagad Falafel heller, blev hämtmat :-) - Golden house dvs kinamat!

Nu sitter jag o Jon vid varsin dator framför tv:n (snacka om nördiga) och jag bara hoppas att alla mår bra imorn..
Då ska jag nämligen få min 30-års present av Maria. Tjekväll via Tik: Först ska vi tll Eon-arena och käka middag, få lite info, tävlingar. Sedan se matchen och efter det åka in på Casinot!
Ska bli såååå kul!! Längtar!

Nä nu ska vi nog stänga av 2/3 delar av elektroniken och kolla lite på film!

Kram på er!




Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-01-30 @ 11:01:46
Postat av: Louella

Alltså, jag vet ju att du brukar försöka få oss andra i sekten att också skaffa ett barn till .. Men jag måste säga att när jag läser om dina dagar, så känner jag mig rätt nöjd med bara en plutt ;-)



Det är kämpigt att vara tvåbarnsförälder, men du gör det toppenbra!! Ha så trevligt ikväll!

2010-01-30 @ 11:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0